Zwolse jeugd in actie voor aidswezen in Zuid-Afrika

Zwolle – Zaterdag 10 maart 2012 organiseert een groep van 26 jongeren van de CGK Zwolle een spetterende Afrika fair, veiling en sing-in in de Zuiderhof, Troelstralaan 25, te Zwolle.

afrikagroep202012.jpg

Aankomende zomer gaan de jongeren drie weken lang werken aan het opknappen en verbouwen van een opvangcentrum voor aidswezen. Zij logeren bij de plaatselijke bevolking. Toegang tot de Afrika Fair is gratis. De volledige opbrengst komt ten goede aan het project in Zuid-Afrika. Meer informatie is verkrijgbaar via onze website www.afrika2012.nl.

Fair 10.00 – 14.00 uur:

Maak een ronde over onze fair van gezellige kraampjes met allerlei leuke producten, waaronder sieraden, boeken en tweedehands kinderkleding. Particuliere bedrijfjes werken hier aan mee.

Voor de kinderen is er een kinderprogramma met spelletjes, pony rijden en spelen op het springkussen. Kinderen kunnen zich laten schminken of grabbelen in de grabbelton. Jongeren kunnen zich via de website inschrijven voor een graffitiworkshop. Onder professionele begeleiding mogen zij hun eigen kunstwerk maken. Wees er gauw bij, want vol is vol! De Afrikagroep presenteert het project voor aidswezen in KwaNdebele waar zij aan mee gaan werken in de zomer van 2012. Ook zijn lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Veiling van 12.30 – 13.30 uur: Bied mee op een wellness arrangement, high tea of professionele fotoshoot. Onder leiding van veilingmeester Henk den Hertog worden mooie producten, leuke belevenissen en prachtige kunstwerken geveild! Benieuwd naar het aanbod? Neem een kijkje op onze website www.afrika2012.nl. Hier zijn de aangeboden items alvast te bewonderen.Sing-in van 14.00 – 16.00 uur: Doet uw stem het nog? Laat u horen en zing dan mee! Een gezellige, sfeervolle sing-in met bekende liederen van vroeger onder leiding van de bekende en virtuoze pianist Jan Lenselink en m.m.v. Krista van den Esker (dwarsfluit), Edwin Dekker (basgitaar) en Henk Niemeijer (slagwerk). Elly Volkerink zal u als gastvrouw van harte welkom heten. Het programma bestaat uit klassieke meezingers waaronder Daar ruist langs de wolken, Veilig in Jezus armen en Stilte over alle landen. Verder zullen de muzikanten een solistisch optreden verzorgen. Pianist Jan Lenselink werkt als freelance musicus en begeleidt vele koren en solisten. Ook is hij verbonden als docent aan het centrum voor de kunsten CQ in Emmen. Velen van u zullen Jan kennen van radio en tv. Onder andere in het programma Nederland Zingt is Jan regelmatig te zien en te horen. Fluitiste Krista van den Esker speelt geregeld in orkesten en werkt als soliste mee aan diverse concerten en radio- en tv-opnames. Haar nieuwe cd BENIDICTION is een verzameling van sfeervolle instrumentale lof- en aanbiddingsliederen!

Kortom, een gezellige dag voor jong en oud. Meer informatie is verkrijgbaar via onze website www.afrika2012.nl of via telefoonnummer 038-4652654. Tot ziens op 10 maart 2012 in de Zuiderhof te Zwolle!

Artikel delen:

Reageer