Workshops rond thema ‘interieur’

Zwolle – Het interieur is hot. Veel mensen houden zich bezig met het stylen en decoreren van hun huis. Op zaterdag 31 maart organiseert kunstencentrum Muzerie een workshopdag voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema interieur en die hiermee aan de slag wil.

Er kunnen uiteenlopende workshops worden gevolgd; van ‘Interieur styling’, ‘Vilten voor het interieur’, ‘Tuinlichten maken’ tot ‘Keramiek decoratie’ en van een eigen foto behang maken. Maar ook ‘Zilverklei’ en ‘Schilderen’ behoort tot de mogelijkheden. De workshops starten om 10:00 uur in het Celecentrum aan de Papenstraat 9 en eindigen rond 14:00 uur. De prijs van een workshop is vanaf € 60,00 waarbij een lunch en koffie en thee is inbegrepen. Alle bibliotheekpashouders krijgen 20% korting op de workshop na vermelding van het pasnummer. Inschrijven voor de workshops kan via www.muzerie.nl/volwassenen of door een mail te sturen naar j.vogel@muzerie.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Gratis interieurschets

Tijdens de pauze kunnen alle deelnemers van de workshops gebruik maken van de mogelijkheid een interieurschets voor hun eigen interieur te ontvangen. Studenten van de opleiding Kleur- en interieurvormgever van Cibap verzorgen dit onderdeel van de workshopdag. Deelnemers kunnen hiervoor schetsen en foto’s van hun interieur meenemen en gaan met een nieuwe interieurschets naar huis.

Artikel delen:

Reageer