Restaurantweek Zwolle

Zwolle – Van maandag 5 tot zondag 11 maart vindt in Zwolle de Restaurantweek plaats. De Restaurantweek is hét moment om dat nieuwe restaurant uit te proberen of juist het restaurant waar je al jaren naartoe wilt eindelijk eens te bezoeken. Onder het motto ‘samen staan we sterk’ bundelen de deelnemende Zwolse restaurants hun krachten in een gezamenlijke campagne met als onderliggend doel het stimuleren van herhaalbezoek.

Andere initiatieven zijn de jaarlijkse Asperge10daagse in mei en de Herfstweken begin oktober. Dit past prima bij de profilering van Zwolle als stad met een gevarieerd en hoogwaardig culinair aanbod. De organisatie is drukdoende het aantal deelnemende restaurants uit te breiden in de regio rondom Zwolle, zoals de IJsseldelta. Een driegangendiner bij de deelnemende restaurants in Zwolle kost euro 27,50.

Deelnemende restaurants

In Zwolle doen volgende week de volgende restaurants mee: Binnen Eten & Drinken, ’t Vliegerhuis, Restaurant Moor, De Agnietenberg, Koperen Kees, Bistro Bonne Femme, Poppe, Over de Tong, De Atlas, Fidder, Weekends, Pampus, Hoogh Gelagkamer, La Liguria, Taiwan, Las Rosas, Xanders Bazaar, Peppermill, Da Nini, Borrels & Bites en Grand Hotel Wientjes.

Artikel delen:

Reageer