Zonnepanelenactie Zwolle ook voor het MKB

Zwolle – MKB-bedrijven in Zwolle kunnen nu profiteren van het succes van de zonnepanelenactie voor particulieren ! De provincie Overijssel maakt het ook voor bedrijven mogelijk te profiteren van de subsidieregeling. Door gezamenlijke inkoop zijn de systemen al snel rendabel. De actie wordt toegelicht op dinsdag 13 en donderdag 15 maart tijdens informatiebijeenkomsten.

Er wordt een toelichting gegeven op de actie en het installatiebedrijf El-Tec zal informatie verstrekken over de werking van PV-panelen en de verschillende pakketten die worden aangeboden. De bijeenkomsten worden gehouden in SIO Zwolle aan de Thorbeckelaan en beginnen om 20 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. “De provincie Overijssel geeft subsidie op de collectieve aanschaf van zonnepanelen.  Vorig jaar hebben we met enkele Zwollenaren het initiatief genomen om van deze subsidie gebruik te maken. Er bleek enorm veel belangstelling te zijn, uiteindelijk hebben meer dan 160 huishoudens panelen aangeschaft met subsidie”, aldus Alan Lentz, één van de initiatiefnemers van de actie. Deze keer willen we ons ook inspannen om bedrijven te laten profiteren van de regeling. Door deelname aan deze actie kunnen bedrijven voor een aantrekkelijke prijs kwalitatief goede zonnepanelen aanschaffen en laten installeren”.

“Vanwege de grote belangstelling hebben we besloten nogmaals de actie uit te voeren, maar we hebben weinig tijd voor de werving want de sluitingsdatum van de subsidie is 30 maart.”

Meer informatie over de actie is te vinden op http://buurtenergie.duurzaamzwolle.nl/ . Op deze site kunnen ook bedrijven zich aanmelden als belangstellende. Info over de aangeboden pakketten is te vinden op www.zwollezonstad.nl

 

Tijdens de bijeenkomsten kan iedereen zich laten informeren en is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Ook iedereen die zich nog niet heeft aangemeld is van harte welkom! De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Artikel delen:

Reageer