Timeless tijdens carnaval het meest gastvrij

Zwolle – De afgelopen weken kon eenieder zijn of haar stem uitbrengen wie het meest gastvrij bevonden werd tijdens het Carnavalsweekend in Zwolle.

Om maar met de deur in huis te vallen: de winnaar is Cafe Timeless geworden!
In de categorie ‘horeca overigen’ is De Globetrottert (de Atlas) eerste geworden terwijl in de categorie ‘horeca niet carnaval vierend’ Cafe De Bommel de meeste stemmen heeft mogen ontvangen. Volgens de Cafepolitie is Cafe Timeless de terechte winnaar: ‘ los van het aantal ontvangen stemmen, is Timeless over de gehele breedte de beste gebleken’, aldus de woordvoerder van de Cafepolitie. ‘Timeless heeft op meerdere vlakken prima gescoord wanneer het gaat om bijvoorbeeld openingstijden gedurende alle carnavalsdagen, klantvriendelijkheid, drukte binnen, deurbeleid, vriendelijkheid personeel en de diverse georganiseerde aktiviteiten zoals het Kindercarnaval.

Volgens de Cafepolitie zijn er diverse kroegen vlak achter Cafe Timeless geëindigd. Ook zij hebben op diverse vlakken bijgedragen aan een bijzonder leuk, gezellig en gastvrij Sassendonk. Zonder ook hen was het carnaval 2012 niet zo’n succes en feest geweest. Kanshebbers die net naast de hoofdprijs hebben gegrepen zijn De Beleving, De Hapsnurker (In de Buurt), Het Kroegje, Keet P10 en Het Proeflokaal.

Eigenaar E. Vennik van De Timeless geeft aan zeer blij te zijn met de ontvangen prijs. ‘Natuurlijk hoop je op erkenning en is het alleen maar mooi dat het keiharde werken van ons hele team herkend en beloond wordt. We hopen de carnavalsvierders snel weer te mogen ontvangen in ons recent verbouwde café. Daarnaast bedanken we de Cafépolitie voor de ontvangen prijs en hun positieve inbreng tijdens de carnaval van dit jaar’, aldus Vennik.

Op de vraag wat de Cafepolitie na deze carnaval van plan is te gaan doen, werd het antwoord ‘voor u een vraag, voor ons bijna een weet……’ gegeven. ‘Wij komen hierop terug!’, aldus de woordvoerder. Wat het mogelijke vervolg zal gaan worden is onzeker en voor nu onduidelijk.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Hmm mooi voor timeless maar wij hebben geweldige Carnaval gehad bij:
    * Nieuwkomer: Spatjes (wat een geweldig personeel acter de bar) en * Oudgedienden: Paultje Bosch en De Pulle….
    Volgend jaar weer!!!!!:D:D:D:D


    Maak melding

Reageer