Tweede Badminton Toernooi Zwolle

Zwolle – Na een succesvolle eerste editie in 2011, wordt dit jaar wederom door vijf Zwolse badmintonverenigingen het Badminton Toernooi Zwolle georganiseerd. Net als vorig jaar zijn de handen ineengeslagen om een toernooi plaats te laten vinden waarin de spelers onderling hun krachten kunnen meten.

Zaterdag 24 maart a.s. vindt dit toernooi plaats in de CALO-hal bij Hogeschool Windesheim. Er kan in verschillende categorieën worden gestreden om de “Zwolse” titel. Zowel de jeugdspelers als de recreatie- en competitiespelers zullen in actie komen. De badmintonverenigingen die dit jaar voor de organisatie tekenen,  Bc Aalanden, Bc Hanze, Bc Netwerk, Bc SVI en ZBC, rekenen op een geslaagde sportieve dag met veel enthousiaste sporters en publieke aanmoediging.

Naast leden van de organiserende verenigingen zijn leden van alle Zwolse Badmintonverenigingen welkom om zich aan te melden. Dit jaar is er voor het eerst ook plek voor een beperkt aantal introducees.

Het tweede Badminton Toernooi Zwolle (BTZ), zaterdag 24 maart van 9.00 uur tot 17.00 uur in de CALO-hal bij Hogeschool Windesheim.

Artikel delen:

Reageer