Fotoactie tijdens bekerwedstrijd Landstede Volleybal

Zwolle – Komende woensdag speelt Landstede Volleybal de eerste wedstrijd voor de halve finale van de Beker. Tegenstander in het Landstede Sportcentrum is Zaanstad. Tijdens de wedstrijd houdt Landstede Volleybal een speciale Facebookactie. Supporters die tijdens of na afloop foto’s van de wedstrijd op de Facebookpagina van de ploeg plaatsen, maken namelijk kans op een officiële volleybal met alle handtekeningen van het team.

Landstede Volleybal is dit hele seizoen al actief met sociale media. De ploeg heeft een eigen Twitterkanaal (@LandstedeVolley) en een Facebookpagina (Facebook.com/LandstedeVolleybal). “Sociale media zijn bij uitstek geschikt voor sportploegen zoals wij. Hiermee brengen we de ploeg dichterbij de fans en bieden we een platform waarop zij zich kunnen uiten,” aldus Ronny Veldhuis, verantwoordelijk voor de communicatie. “Het gaat dan ook zeker niet om alleen wedstrijdfoto’s. We hopen juist ook op veel verrassende foto’s met spelers en supporters.”

De winnaar van de actie wordt aan het eind van de week bekend gemaakt. De halve finale begint woensdag 7 maart om 20.00 uur.

Artikel delen:

Reageer