Berkum trekt Yassine Assa aan

Zwolle – Hoofdklasser VV Berkum heeft voor het volgende seizoen 2012-2013 centrale verdediger en middenvelder Yassine Assa aangetrokken. De 23-jarige Zwollenaar speelt nu nog bij WHC maar had al eerder aangegeven daar na het lopende seizoen weg te willen.

“Ik heb daarna met zes of zeven clubs gesproken, maar de sportieve plannen van Berkum spraken me het meest aan. De gesprekken met de trainer en andere mensen van de vereniging gaven me een goed gevoel. Wat ook meespeelt is dat ik veel jongens uit de Berkum-selectie ken. Met aanvoerder Marc van der Meulen heb ik zelfs nog in de jeugd van FC Zwolle gespeeld,” zegt hij zelf over zijn overstap. Yassine Assa speelde eerder bij de junioren van CSV in Zwolle waar hij werd gescout voor de jeugdopleiding van de plaatselijke profclub. Na een aantal jaren bij de B-junioren en het A1/Beloftenteam kwam hij in het seizoen 2007-2008 zelfs bij de eerste selectie van FC Zwolle. In het daarop volgende seizoen stond hij echter bijna een jaar lang aan de kant vanwege een kruisbandblessure.

Na revalidatie volgde de overstap naar Flevo Boys Emmeloord, waar hij twee seizoenen speelde in achtereenvolgens de Hoofdklasse C en de Topklasse van het zaterdagvoetbal. In 2011-2012 volgde de overstap naar WHC, de huidige lijstaanvoerder van de Hoofdklasse C.
Eerder werd al bekend dat ook middenvelder en aanvaller William Potkamp met ingang van het nieuwe seizoen de overstap zal maken van WHC naar Berkum. Ook verzekerde Berkum zich voor de volgende jaargang van de diensten van spits Bunyamin Özkök, die nu nog speelt voor topklasser Excelsior ’31 uit Rijssen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Idd tja…denk ook dat ze volgend jaar zeker in de 1ste klasse voetballen…dan kunnen ze misschien weer een keer kampioen worden;-)


    Maak melding

  2. Het zijn ook echt jongens die bij berkum thuis horen, Als berkum zo doorgaat gaan ze Bequick achterna….
    En deze jongens komen van WHC, dus die zullen ook nog wel wat centen verdienen daar….    Maak melding

Reageer