Presentatie trainers sv Zwolle seizoen 2012-2013

Zwolle – Dinsdagavond  presenteerde Sv Zwolle haar technische staf voor het komende seizoen presenteren. Het seizoen 2012-2013 zal Sv Zwolle weer beschikken over een A-team.

svz.jpg

Bart Maarse zal verantwoordelijk worden voor dit team. Bart is op dit moment jeugdtrainer bij Berkum en heeft zelf op het hoogste niveau gespeeld bij SVI, WVF en Zwolsche Boys en daarmee een bekende in het Zwolse voetbal. Het team en Bart hebben inmiddels kennis gemaakt. En ze zullen deelnemen aan het Zwols kampioenschap. Sander Kiers is de nieuwe trainer van de B-jeugd. Heeft jarenlang het eerste gespeeld en neemt nu de verantwoordelijkheid voor deze groep. Hans Tuin blijft verantwoordelijk voor de hoofdmacht van SV Zwolle. De vereniging en Hans zijn tevreden over de samenwerking, maar geven wel aan dat verbreding van de selectie voor het komend seizoen van belang is en dat de club zich zal inspannen om haar hoofdmacht zowel qua kwaliteit als in de breedte op niveau te krijgen.

Met deze gekwalificeerde staf is SV Zwolle in staat de aansluiting van de jeugd naar haar selectie te realiseren en blijft het perspectief van een kwalitatieve vereniging op een van de mooiste accommodaties van Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer