Ruziënde dakloze mannen nacht de cel in

Zwolle – Een 40-en 52-jarige man, beiden zonder vaste woon- en verblijfplaats, zijn op woensdagavond 7 maart met elkaar op de vuist gegaan. Het voorval vond plaats in het gebouw van het Leger des Heils aan de Burgemeester van Walsumlaan.

Beiden raakten gewond, zijn slachtoffer en zouden aangifte kunnen doen van mishandeling. Om uit de impasse te komen zijn beiden meegenomen naar het politiebureau en hebben daar gastvrijheid genoten. De 52-jarige man werd in het ziekenhuis behandeld voor een wond aan zijn schouder en moet zich vandaag laten behandelen bij een oogarts. Naar vorenstaande wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het wordt tijd dat ze deze gasten eens aanpakken te beroerd om te werken de beledig zuipen en de straat onveilig maken.Bij mijn weten mag je in het openbaar geen alcohol nuttigen.Laat ze die gasten met een schoffel éénen grote zak voor het afval de struiken in de wijken in sturen .Want ze komen ook nog het handje ophouden voor geld.Er is een duur gebouw op de poten gezet De Herberg voor die gasten en lopen ze bij het leger des heils te ruziën .


    Maak melding

Reageer