Supporters vragen van FC Zwolle strijd en passie

Zwolle – Door tegenvallende resultaten van FC Zwolle verzamelden donderdag een aantal supporters zich bij de training van het eerste elftal in het stadion. Ze vonden het tijd voor een positieve actie. De laatste weken morste de koploper in de Jupiler League kostbare punten in de race voor het kampioenschap. Een voorsprong van 15 punten op concurrent Sparta Rotterdam zagen de Blauwvingers slinken tot nog maar 3 punten.

08-03-2012_ludieke_aktie_fc_zwolle_supporter_01.jpg

Door voorzitter van de supportersclub Johan Zomerdijk en bestuurslid Edwin Broekhuis werden als ludieke actie pakketjes met 'stimulerende middelen' als vuurwerk (om vrijdag te knallen), Red Bull (voor lichaam en geest), Flügel (om zoals vroeger wel gebeurde voor de wedstrijd, voor ontspanning, een borrel te nuttigen) peper (voor in de reet) in een kampioenschaal (met het teken ?) aan de spelers overhandigd. De fans onderstrepen met de actie hun dringende verzoek aan de spelers voor strijd, passie en de volle winst bij de komende thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. De supporters van FC Zwolle vinden dat de voetballers dat aan zichzelf en hun werkgever verplicht zijn. De pakketjes werden de spelers goed ontvangen.  Vrijdag zal de sfeergroep FCZ Tifosi aftrappen met een mooie sfeeractie. "Als zelfs dat niet meer helpt weten wij het ook niet meer en mogen spelers niet klagen als ze uitgefloten worden."

08-03-2012_ludieke_aktie_fc_zwolle_supporter_02.jpg

Artikel delen:
Reacties 13
  1. Die tip van de pepers heb ik gisteren op deze plek gegeven 😉 En nu maar hopen dat ze vrijdag gaan winnen, want anders… Ik denk dat er een paar fanatiekelingen dan gaan ontsporen. Want dat is met supporters zo 😮

  2. "De supporters van FC Zwolle vinden dat de voetballers dat aan zichzelf en hun werkgever verplicht zijn. De pakketjes werden de spelers goed ontvangen. Vrijdag zal de sfeergroep FCZ Tifosi aftrappen met een mooie sfeeractie. "Als zelfs dat niet meer helpt weten wij het ook niet meer en mogen spelers niet klagen als ze uitgefloten worden."

    Goede actie en juiste actie van de supportersvereniging die de zaken en verhoudingen in het juiste perspectief plaatst!

  3. Ik denk dat er een paar fanatiekelingen dan gaan ontsporen. Want dat is met supporters zo

    Dan raken ze hun gezond verstand en sociale vaardigheden kwijt? Raar…

  4. Leuke actie, nu vrijdag de supporters nog knallen op de tribunes! Passie en strijd, wat een prachtige avond kan het worden!

  5. Jasper die fanatieke supporters die ontsporen wanneer het mis gaat .die gasten sporen normaal al niet en horen zeker langs de velden niet thuis.Dat zijn veelal sensatielust en die verander je niet .Het merendeel is laag geschoold en dus niet ontwikkeld om zich te gedragen .Als echte supporter steun je de club in voor en tegenspoed.Want als je het beter kan moet je die wei ingaan

Reageer