Wereldrecord chips eten in Zwolle

Zwolle – De winnaar van de Lays smaakbattle moet natuurlijk uit Zwolle komen! Daarom is er in Zwolle naar aanleiding van de actie van Lays ‘Maak de Smaak’ een eigen social-media actie gestart: ‘Wereldrecord chips eten in Zwolle’.

De bedenkers van de actie, collega’s van Kantoor NUL38 aldaar, Bert, Charan, Elisabeth, Jean-Pierre, Kim, Peter en Teun zijn het unaniem eens dat zij drie winnende smaken bedacht hebben, namelijk: 1) Lays Curryanders – Wil je es ff wat anders, dan doe je een zak Curryanders! 2) Lays Jupdeknuddels – Oma’s vleesjus, een vleugje knoflook, kaas en peper en tot slot…? 3) Lays Tricolore – Mette di pesto, di tomatentapenade enne di kruidenboter, tri keer zo lekker! Via Facebook en Twitter betrekken zij het Zwolse publiek, en liever nog heel Nederland, bij hun actie met de vraag: kraken onze smaken jou nu ook al zo in de mond en wil jij dit jaar het wereldrecord chips eten in Zwolle? Ze vragen hun om dit Lays dan uiterlijk zondag 11 maart, deadline voor de eerste ronde bij Lays, te laten weten via Facebook en Twitter. er wel op gezien hun smaak!

De uitgenodigde vrienden, familie, kennissen etcetera wordt daarbij gevraagd een bericht op Facebook of Twitter te plaatsen, namelijk:

Ik wil Curryanders!! En het wereldrecord chips eten in Zwolle!! of;

Ik wil Jupdeknuddels!! En het wereldrecord chips eten in Zwolle!! of;

Ik wil Tricolore!! En het wereldrecord chips eten in Zwolle!!

Als het team werkelijk wint, dan willen zij (leuk als Lays mee zou willen doen?) het wereldkampioenschap chips eten in Zwolle organiseren en nodigen heel Zwolle, maar ook chipseters in heel Nederland uit om deel te nemen.

Het belooft een waar chips spektakel te worden en tevens een leuk middaggie uit met friends, family and kids!! Daarnaast…, s’avonds hoeven de bezoekers niet meer te koken!!

Het wel of niet organiseren is dus onder voorbehoud, maar de organisatie rekent.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Heer onbekend, dan beter een juiste schrijfstijl, maar dat is niet nodig in deze. Hilariteit en wie weet? Stemt u maar ff, leuk voor Zwolle als wij het wel kunnen organiseren.


    ⚠️ Meld

  2. Ik doe ook mee en kom uit Zwolle maar om nu mijn 3 inzendingen hier te vermelden nou nee bedankt!
    Ga liever uit van een eerlijke strijd!:D


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.