Hansi Hinterseer naar IJsselhallen Zwolle

Zwolle – De Oostenrijkse superster Hansi Hinterseer komt eindelijk én voor het eerst naar ons land. Op woensdag 14 maart 2012 staat Hansi met zijn Tiroler Echo en koor op het podium van de IJsselhallen in Zwolle. Hansi Hinterseer is een absolute mega ster in Oostenrijk maar ook ver daar buiten. Sinds hij in 1996 begon te zingen scoorde hij al meer dan 30 keer goud en platina in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk. Ook in Nederland is Hansi Hinterseer erg populair.

Er ligt weer een nieuwe uitdaging in het verschiet voor de 57-jarige Oostenrijkse megaster Hansi Hinterseer want na het immense succes in de Duitstalige landen – Zwitersland, Oostenrijk, Duitsland – en een quasi uitverkochte tour in Denemarken is nu ook Nederland aan de beurt. Het gaat een bijzondere avond worden want Hansi staat voor het eerst in ons land op het podium voor een full concert waarbij hij zich laat begeleiden door zijn live band – Tiroler Echo – en uiteraard komt ook zijn bekende muziekkoor mee naar ons land.
De man met de vriendelijke lach en met meezingers als ‘Hände Zu Himmel’, ‘Du Bist Mein Leben’, ‘Viele Grüsse Aus Tirol’ is klaar om met zijn Tiroler Echo en het koor, op woensdag 14 maart 2012, het podium van de IJsselhallen in Zwolle te bestijgen.
Wees echter snel want de plaatsen zijn beperkt en de vraag naar tickets is bijzonder groot. Tickets via www.ntk.nl of 0900 – 9203 (€ 0,45 pm).

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer