Studenten vieren 25 jaar Windesheim

Zwolle – Windesheim bestaat 25 jaar en dat wilde de hogeschool met de studenten vieren. Met grote namen als Alain Clark, Miss Montreal, Memphis Maniacs en DJ’s als Calle & Cruz en Vato Gonzales werd het donderdagavond een groot feest in de Zwolse IJsselhallen. Totaal kwamen er bijna 7.000 studenten op het lustrumfeest af. Vrijdagavond is er een feest voor de medewerkers van Hogeschool Windesheim. Daar hebben zich inmiddels 1.700 personen voor aangemeld.

25_jr_windesheim_3.jpg

Tijdens het Lustrum Studentenfeest mag een Windesheimsound niet ontbreken, daarom traden de drie beste Windesheimbands (met een student, medewerker of alumnus als bandlid) op in de kleine Hanzezaal. Daarnaast waren er spraakmakende artiesten, zoals Alain Clark. Hij gaf de aftrap op de mainstage, waarna Miss Montreal het stokje van hem overnam. De Memphis Maniacs gooiden onverwachte combinaties van hits uit zeer uiteenlopende genres over, achter en door elkaar in explosieve (s)mash-ups. Een onvergetelijk einde van de avond! Maar er was ook dance! Op het Lipgloss podium zetten bekende DJ’s, zoals Vato Gonzales (o.a. Extrema Outdoor en Dance Valley), Calle & Cruz (oud-Windesheimstudenten) en La Fuente (bekend van diverse clubs in binnen- en buitenland), een verpletterend feestje neer.

25_jr_windesheim_7.jpg

25_jr_windesheim_11.jpg

 25_jr_windesheim_10.jpg

25_jr_windesheim_4.jpg 

25_jr_windesheim_5.jpg

25_jr_windesheim_6.jpg

25_jr_windesheim_1.jpg

25_jr_windesheim_8.jpg

25_jr_windesheim_9.jpg 

25_jr_windesheim_12.jpg

25_jr_windesheim_13.jpg 

 

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Studenten zijn altijd wel in voor een feestje, maar persoonlijk zou ik me op dit moment kapot schamen als ik (nog) student aan Windesheim was.
  Je kan er toch niet gerust op zijn als je op een school zit waar de laatste tijd meerdere schandalen zijn geweest en met het onderzoek naar de journalistiek-afdeling pas het topje van de kwaliteitscrisis is blootgelegd?

 2. @Arie, ik zou me alleen kapot schamen wanneer het iets is waar ik zelf mede verantwoordelijk voor ben.
  Is dat volgens jou ook zo wanneer je het hebt over de studenten van Windesheim, zijn zij mede verantwoordelijk voor hetgene wat er bijv. gaande was bij de richting journalistiek?

 3. beetje off-topic:
  opleiding journalistiek Windesheim: wat mij altijd verbaasd heeft: geen enkele student heeft deze interne misstand aan de kaak gesteld.
  Je maakt mij niet wijs dat niemand het niveau achteruit zag hollen. en dat bij een studierichting waarbij alles en iedereen aan de kaak mag worden gesteld…. (subjectief kritisch)

 4. @Kire, meestal is het zo dat een datum voor het berijken van een jubileum, niet pas sinds gisteren bekend is. Dus zal er waarscjinlijk al een aantal jaar geld voor gereserveerd zijn.
  Mag er nu we midden in een crisis zitten dan niets meer gevierd worden. Zal een saaie boel worden.

Reageer