Boekenweek bij Bibliotheek Zwolle

Zwolle – Van 14 tot en met 24 maart is het weer Boekenweek: dit jaar voor de 77ste keer! Met een uitgebreid aanbod aan acties en activiteiten biedt de Bibliotheek Zwolle voor iedereen van 16 jaar en ouder wat wils en laat de bieb zich van haar vriendelijkste kant zien. Maak een vriend lid en profiteer allebei. Op 25 maart komt niemand minder dan Nico Dijkshoorn in de bibliotheek.

Vrienden maken je compleet of laten je gebroken achter. Verhalen over verschillende stadia van vriendschap zijn in de literatuur van alle tijden te vinden: van levenslange zielsverwantschappeen tot vriendschappen die uitmonden in verraad, van verboden vriendschappen tot vriendschappen tussen verschillende generaties. De 77ste Boekenweek legt met het thema Vriendschap en andere ongemakken alle mooie, maar ook minder mooie kanten van vriendschap bloot.

Activiteiten en actiest

Nico Dijkshoorn schreef een speciaal Boekenweekessay Verder alles goed. De populaire schrijver en huiscolumnist van De Wereld draait door is zondagmiddag 25 maart te gast in de Statenzaal van de bibliotheek, waar hij op eigen unieke wijze over vriendschap zal vertellen. De luxe editie van zijn Boekenweekessay ontvangen nieuwe betalende bibliotheken gratis tijdens de Boekenweek, maar op = op!

Verder zijn er diverse andere activiteiten en acties voor trouwe én nieuwe leden. Meer hierover is te lezen in de speciale Boekenweekflyer, die is op te halen in alle bibliotheekvestigingen of neem een kijkje op www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer