Diederik Steunenberg tafeltennis Toernooi

Zwolle – Tafeltennis Zwolle organiseert op zaterdag 16 juni 2012 voor de 3e maal het Diederik Steunenberg Toernooi, een jeugdtoernooi voor clubs uit het hele land. De eerste 2 edities waren een groot succes, veel jonge tafeltennissers wisten toen de weg naar de BDG-hal in Zwolle Zuid te vinden. De opzet van het toernooi blijft ongewijzigd: een vrolijk toernooi met veel wedstrijden voor iedereen!

Het Diederik Steunenberg Toernooi is een toernooi, ter nagedachtenis aan een bijzonder lid van Tafeltennis Zwolle. Diederik was een jeugdlid van Tafeltennis Zwolle, die vier jaar geleden op 12-jarige leeftijd plotseling overleed. Dit heeft toen een grote impact gehad op de vereniging. Om de herinnering aan deze sportieve, vrolijke en ondeugende jongen in stand te houden organiseren we nu voor de 3e keer het toernooi.

Het toernooi wordt ingedeeld in verschillende niveaus. Daarbij wordt uitgegaan van de meest recente competitieratings op www.ttkaart.nl. Uitgangspunt is dat iedereen veel wedstrijden op eigen niveau speelt. Ook is het een vrolijk toernooi, met halverwege een leuk pauzeprogramma. Vorige jaren was er een clinic van ons 1e herenteam en een “mega-rond-de-tafel”, de verrassing van dit jaar houden we nog even geheim.

De uitnodigingen voor het toernooi zijn inmiddels verstuurd naar de verenigingen. Inschrijving is mogelijk tot en met 12 mei a.s. Voor meer informatie over het toernooi kun je mailen naar dstoernooi@tafeltenniszwolle.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kijken op http://diederiktoernooi.tafeltenniszwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer