't Spiekertje zoekt vrijwilligers voor NL Doet

Zwolle – Dierenweide ’t Spiekertje in de wijk Ittersumerbroek doet zaterdag 17 maart aanstaande mee aan de landelijke vrijwilligersactiedag ‘NL Doet’. Op deze dag wordt tevens een grote schoonmaakactie gehouden. De dierenweide is daarom op zoek naar klussers en schoonmakers.

spiekertje.jpg

De bedoeling is dat er een aantal klussen van de betrokken vrijwilligers worden opgepikt, die zijn blijven liggen wegens het gebrek aan tijd. Zo moet het binnen- en buitenhekwerk worden gerepareerd. Mensen die graag willen schoonmaken, kunnen deze dag hun hart ophalen. De stal en alle gebouwen op het terrein, kunnen wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken. Voor alle schoonmaakmaterialen wordt gezorgd.

Heeft u zin om in een gezellig team een ochtend de handen uit de mouwen te steken, kom dan op zaterdag 17 maart aanstaande uur naar dierenweide ’t Spiekertje in het park van de wijk Ittersumerbroek. Daar wordt u vanaf 10.30 uur opgevangen door de vrijwilligers, die u kunnen vertellen wat er allemaal moet gebeuren. Ook kunt u zich per email aanmelden bij Johan Grolleman via j.a.grolleman@kpnmail.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dag beste mensen 't Spiekertje.

    Graag zou ik als dierverzorger m'n diensten en ervaring willen aanbieden. Naast pianospelen is dierverzorging m'n ziel en zaligheid, vandaar. Mocht u interresse hebben, kunt u deze mail beantwoorden. Op 06-29542267 heeft u de mogelijkheid contact met me op te nemen. Vriendelijk gegroet, Martijn Knapen

Reageer