Evolution Of Dance voor ambitieuze producers

Zwolle – Boembap Bass Events en Seven League Beats organiseren voor de tweede keer Evolution Of Dance in samenwerking met Kunst & Cultuur Overijssel (KCO). Evolution Of Dance bestaat uit een reeks workshops voor dance-producers uit Overijssel. Samen met het succesvolle Zwolse producersduo Seven League Beats gaan de deelnemers een aantal weken de studio in. Tijdens de workshops wordt aandacht besteed aan de verschillende aspecten van dance produceren. Geïnteresseerden kunnen zich tot 11 mei inschrijven via de website www.de-doorbraak.com.

Voor dit project wordt opnieuw de samenwerking aangegaan met Dries Bijlsma en Rob Peters. Als Seven League Beats zijn zij aangesloten bij de Fakkelteitgroep en werken samen aan uiteenlopende producties met onder andere Rico en Typhoon. Het duo heeft genoeg ervaring in huis om brede onderwerpen op het gebied van dance te behandelen, zoals producing, opnametechnieken, live performance, mixing en mastering.
De kosten voor deelname aan Evolution Of Dance bedragen 75 euro per deelnemer. Voor dit bedrag ontvangen de deelnemers vier workshops van drie uur. Het project wordt afgesloten met een avond waar de deelnemers zichzelf presenteren. Wegens een maximum aantal deelnemers vindt er een selectieprocedure plaats. De inschrijfperiode sluit op 11 mei, waarna de selectie bekend wordt gemaakt.

Evolution Of Dance is onderdeel van De Doorbraak, het talentontwikkelingsprogramma van KCO en wordt mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Meer informatie over Evolution Of Dance is te vinden op www.de-doorbraak.com en www.kco.nl.

Artikel delen:

Reageer