Het weer: vrij zacht

Zwolle – Zaterdag is het bewolkt en regenachtig. In de loop van de middag wordt het droog en klaart het vanuit het noordwesten wat op. De temperatuur is met 10 graden in het noordwesten tot 13 in het zuiden iets hoger dan vrijdag.

09-03-2012_weerfoto_kruispunt_v_karnebeekstr_-assendorperstr.jpg
Kruising Van Karnebeekstraat – Groot Wezenland

Zondag gaat zijn naam vermoedelijk geen eer aan doen, maar het blijft wel droog. Er is veel laaghangende bewolking en er waait een matige wind uit het noorden tot noordwesten. Desondanks is het vrij zacht voor de tijd van het jaar met een middagtemperatuur rond 12 graden. Ook de eerste dagen van volgende week is er nog veel bewolking, maar geleidelijk neemt het aandeel zon overdag toe. Met maxima van ruim 10 graden en niet al te veel wind voelt het best lenteachtig aan. In de nachten daalt het kwik naar een graad of 4 en kan er mist ontstaan.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Een HETERDAADJE van Harry. Let op de fietsers die die richting Van Karnebeeklaan fietsen en de kleur van het verkeerslicht.

  2. @Gezellig038, daar staat een verkeerslicht bij dat je r.a mag doorfietsen wanneer die brand. Dus heterdaadje denk het niet want hij brand meestal:)

  3. @Mobiel, je hebt gelijk alleen wanneer er voetgangers over steken moet je stoppen, maar zoals @wimpie zegt die zie ik op deze foto ook niet.
    Dus een heterdaadje zoals @Gezellig 038 zegt betwijfel ik.

  4. Rood is Rood hier. Voetgangers of niet, je moet wel stoppen ! Dit is niet voor niets een van de hotspots van die gele motormuis.

  5. KLIK

    Aan dit verkeerslicht zit een extra verkeerslicht voor fietsers waar op wordt aangegeven of r.a slaand fietsverkeer wel of niet kan doorfietsen.

  6. Wie bij opklaringen vanavond naar het zuid westen kijkt, ziet een mooie samenstand van 2 planeten: Venus (het helderst) en er linksboven Jupiter. Met een verrekijker is goed te zien dat Venus half verlicht is en bij Jupiter kun je 4 maantjes zien.

Reageer