Voorjaarskermis is de enige kermis voor het goede doel

Zwolle – Op vrijdag 23 maart opent de 59e editie van de Voorjaarskermis van de Ambelt, de enige kermis in Nederland met de opbrengst voor het goede doel. Naast talloze aanwezige attracties worden er ook speciale activiteiten georganiseerd.

De kermis, van vrijdag 23 maart tot en met zondag 1 april gehouden aan de Turfmarkt, wordt om 19.00 uur opengesteld voor het publiek met een half uur gratis draaien. De jaarlijkse voorjaarskermis wordt georganiseerd door de Vrienden van de Ambelt met als doelstelling geld te generen voor speciale activiteiten voor de kinderen van de Ambelt scholen. Allerlei attracties zijn vertegenwoordigd, alsmede de snoep- en schietkramen. Leuke omlijstende activiteiten voor de kleinere kinderen.

Op zaterdag 24 maart komt clown Desalles langs van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag 30 maart van 16.00 tot 18.00 uur, erg leuk voor de kleintjes. Op woensdag 28 maart en zondag 1 april is er de traditionele Eurofamiliedag. Dat betekent nog een extra rondje en dus extra plezier, uitgezonderd de Booster.

Artikel delen:

Reageer