Eerste clubavond in Club Minister uitverkocht!

Zwolle – Vanaf 10 maart a.s. kan er gefeest worden aan de rand van de stad in het Eventcenter van het FC Zwolle stadion. Organisatoren Rob Teitsma (Studio TaS) en Arian van Rijssen (Eventcenter) gaan een aantal clubavonden houden in het stadioncomplex aan de Ceintuurbaan. Geen discotheek dus! Club Minister moet een club worden die het uitgaanspubliek gaat voorzien van gethematiseerde dance-evenementen. De eerste editie met het succesvolle concept Lipgloss was zaterdagavond direct uitverkocht!

minister_7.jpg

De club moet klasse, stijl en luxe uitstralen met een geheel eigen identiteit. Ondanks dat de club zijn eigen identiteit behoudt, biedt het wel de mogelijkheid om de club volledig te decoreren en in te richten naar het thema van de avond. De eerste danceparty was dus Lipgloss. Het van Studio TasS bekende en succesvolle concept Lipgloss opende Club Minister met o.a. Quintino en Carita La Nina. Maandelijks zal er een andere clubavond geprogrammeerd worden. Eind maart Onlytechno, in april het Amsterdamse Hed Kandi en in de nacht van 5 mei het van het Bevrijdingsfestival Overijssel bekende Free2Dance. Tot aan de zomer zijn nu 7 events gepland.

minister_4.jpg

minister_1.jpg

minister_3.jpg 

De heren mikken op 1.500 bezoekers per avond. Die waren er zaterdag! Club Minister is niet zomaar een club, zeggen Teitsma en Van Rijssen. "Deze club draagt zorg voor alle evenementen die daar plaatsvinden. Iedere avond zal een ware beleving zijn waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Voldoen aan de beloftes die zijn gemaakt, het uitgaanspubliek laten genieten, wensen naleven en de avond compleet maken. Dit is hét handelsmerk van Club Minister!"

minister_8.jpg

Zwolle heeft er een tijd op moeten wachten, maar heeft nu eindelijk een club. Club Minister biedt diverse stijlen (dance-)muziek voor verschillende doelgroepen. Daarnaast zijn in de club alle faciliteiten aanwezig om van elk clubfeest een bijzondere uitgaansavond te maken. Met een capaciteit van maximaal 1.500 bezoekers is Club Minister niet alleen voor lokale events erg aantrekkelijk, maar zeker ook voor landelijke bekende events. Zo heeft het Amsterdamse Hed Kandi al een plek in de programmering gekregen en zijn er reeds gesprekken gaande met andere landelijk bekende events.

Na thuiswedstrijden van FC Zwolle zal Club Minister haar deuren ook openen. Zo kan de feeststemming van de wedstrijd doorgezet worden. Deze clubavonden zijn niet alleen voor bezoekers van de wedstrijd toegankelijk. Iedereen kan deze avond genieten van de verschillende (talentvolle) DJ’s, die deze avond de beats door de boxen zullen laten knallen.

Meer info over Club Minister en de agenda: www.clubminister.nl

minister_2.jpg

minister_5.jpg

minister_6.jpg

minister_9.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik heb redelijk goede verhalen gehoord over het feest, 1 kritiek puntje was dat het te licht was, mijn persoonlijk kritiek puntje is de standplaats voor de taxi's maar dat komt wel goed denk ik bij het volgende feestje!

  Vooral zo doorgaan, dit kan Zwolle goed gebruiken.

 2. Topavond gehad, maar dat kwam meer door de vrouwtjes 😉 Feestje zelf vond ik wat tam, maar wat wil je als dat georganiseerd wordt in een vrij kale 'fabriekshal'. Licht, maar ook het geluid was niet mooi. En da tde zogenaamde VIPS (voor 40 euro per kaartje) vanaf een etage op je neer kijken vond ik niet gepast. De kaartjes waren voor het aangeboden concept zowiezo veel te duur. Te nauwe in- en uitgang ook. En maar één! Dat vond ik best wel eng zelfs!! Uitslag: ik kom niet wer!

 3. Topavond gehad, maar dat kwam meer door de vrouwtjes

  😉

  nou als ik die (3e) foto.s bekijk
  had mijn mama kunnen zijn
  of dochters dachten we nemen onze moedertjes mee

  of 8)

 4. Aanwinst voor Zwolle. Ze willen geen disco zijn, maar dat is het in wezen wel natuurlijk 😉 Ik ben nog wel nieuwsgierig wat de hotelgasten van Lumen van het feestje vonden 😛

 5. Ik vond het erg bagger, geluid was hardstikke hard.. maar als je aan de andere kant van de zaal stond hoorde je niks meer.. Het was overal Spek maar ook echt Spek glad! Verschillende bezoekers hard onderuit zien gaan… Sfeer? een hele agresieve sfeer.. volgende keer geen club minister helaas.. het leek zo mooi!! >:(

 6. Smaak is persoonlijk. Een agressieve sfeer heb ik totaal niet ervaren, eerder een tamme sfeer. Ik vond het alleen vervelend dat je bijna een half uur moest wachten buiten, voordat je door de nauwe ingang naar binnen kon. En een eettentje ergens zou niet verkeerd zijn 🙂

 7. The Grand Opening is een feit. Afgelopen zaterdag was Club Minister volledig uitverkocht.

  Een belevenisvolle avond voor de bezoekers en voor de organisatie met genoeg input (Tips & Tops) voor alle volgende events.
  Hier alvast wat reacties:

  * Een te gladde vloer? Absoluut! Hier moeten wij wat aan doen zodat mensen voortaan ongenereerd hun voetjes van de vloer kunnen halen zonder direct plat op de grond te liggen.
  * Te licht en slecht geluid? Ook deze Tips nemen wij mee!
  * Een nauwe ingang? Dat klopt, maar wanneer er meer uitgangen nodig zijn bij bijvoorbeeld een calamiteit, dan zijn die er meer dan genoeg! So don't worry… anders hadden wij nooit zoveel mensen binnen mogen laten.
  * Een tamme of agressieve sfeer? Dat verschilde inderdaad.
  Hopelijk voorkomen wij dat bij volgende evenementen.
  * Eten was wel degelijk aanwezig, maar dat zag je minimaal bij de bar waar dat uitgegeven werd. Een Tip voor alle volgende evenementen!
  * De Club een disco? Absoluut niet! Wij zijn wel degelijk een Club. Met alle Tips en Tops van afgelopen zaterdag hopen wij het succes iedere keer te vergroten!
  * De VIP's keken neer op de andere bezoekers? Zo kan je daar inderdaad tegenaan kijken, maar dan heb je natuurlijk ook de andere kant; zij kunnen daar genieten van de muziek en de gezelligheid en tegelijkertijd de hele zaal met het dansende publiek zien.

  Al met al zeker ook een geslaagde Grand Opening van Club Minister. Een imposante binnenkomst, een club die mensen deed denken aan 'Panama' of 'Pacha'. Een Club vol mogelijkheden!
  En zo kijken wij er ook tegenaan, vol mogelijkheden kijken wij uit naar de volgende clubavonden.

  Foto's van LIPGLOSS 'The Grand Opening' staan in ieder geval voor woensdag online! http://www.clubminister.nl en http://www.lipgloss.nl

Reageer