Luistermiddag Muziek in de Tent in De Enk

Zwolle – 'Wegens omstandigheden' vond het maandelijkse muziekprogramma Muziek in de Tent bij het Assendorperplein zondagmiddag in wijkcentrum De Enk plaats. Buiten, op het plein, waren in het lentezonnetje veel potentiële muziekliefhebbers te vinden.

midt_3.jpg

Het werd een 'luistermiddag' met op muziek gezette poëzie. Daarnaast teksten van Jan Pieter Boudens op muziek van Erik, of andersom. Op gitaar Erik Raayman met medewerking van Pascalle Walbrecht en Jan Pieter Boudens. Hij studeerde klassiek gitaar aan het zwolse conservatorium; maakte deel uit van de legendarische Zwolse formaties SCOPE en MEDUSA; speelde in vele theaterproducties van: Henk Elsink, Liesbeth List, Robert Paul, Zenga en Purper; was jarenlang medeorganisator van de Zwolse Gitaarweken en van galerie het Langhuis; organiseerde voor schouwburg Odeon vijf maal het Nederlands Jazzvocalisten Concours, maakte vanaf het begin als orkestleider deel uit van het Zwolse Smartlappen Festival en van de bekende Tjonge Jonge Producties, is vaste begeleider van Annemiek van Bussel.

midt_1.jpg

midt_2.jpg

Raayman trad in november 2005 op bij Muziek in de Tent met het Lasangna-Kwartet http://www.erikraaymanmuziek.nl/ Op 11 maart speelt Erik Raayman met:Pascalle Walbrecht: conservatorium in Zwolle gedaan (2009 eindexamen), werkt momenteel bij BandZoeker, een boekingskantoor in Groningen. Geeft daarnaast privé-zanglessen in Zwolle. Erik heeft Pascalle tijdens haar studie bij haar overgangsrecitals en examens begeleid.

Janpieter Boudens: jarenlang rector van het Meandercollege in Zwolle. Daarnaast, en nog steeds, actief op het culturele vlak: acteur en regisseur bij (voormalige) Theatergroep Transparant, bestuurslid van Stichting Suus (zie www.stichtingsuus.nl): bijzondere theaterproducties op bijzondere lokaties. Werkt al vele jaren samen met Erik in producties van Suus, en als zelfstandig werkend muzikaal duo.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Belachelijke actie om binnen te gaan spelen. Prachtig weer. In de winter staan ze buiten voor tien man. Nu het hele plein vol, duiken ze weg in De Enk. Ben erg benieuwd wat die 'omstandigheden' waren. Muzikanten met pleinvrees?

Reageer