Gewonden bij aanrijding op kruising Blaloweg / Katerdijk

Zwolle – Zondagavond, rond 20.50 uur, vond op de kruising van de Blaloweg met de Katerdijk een ongeval tussen twee auto's plaats. Een grijze Volvo wilde vanaf de Zwartewaterallee over de brug, de Katerdijk opdraaien. De zwarte Fiat kwam vanaf de Blaloweg en wilde rechtdoor over de brug naar de Zwartewaterallee. Mogelijk dat één van de automobilisten door rood is gereden.

ongevalkaterdijk_8.jpg

Opvallend was de deuk in de voorruit van de grijze Volvo, maar volgens de politie had deze passagier een gordel om en was die niet gewond. Twee personen raakten na de aanrijding bekneld, maar konden met mankracht uit hun auto's gehaald worden. Een persoon werd naar het ziekenhuis afgevoerd. Een kind die in een auto zat bleef ongedeerd. Deze is opgevangen door een getuige en kreeg een zogenaamde traumabeer van de ambulance. Het kind, dat op het eerste gezicht niet gewond was, moest voor controle naar het ziekenhuis. De politie deed onderzoek naar het ongeval.

ongevalkaterdijk_2.jpg

ongevalkaterdijk_3.jpg 

ongevalkaterdijk_9.jpg

ongevalkaterdijk_1.jpg

 ongevalkaterdijk_5.jpg

 ongevalkaterdijk_4.jpg

ongevalkaterdijk_7.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik ben de eerste om te zeggen dat het speculatie is, maar gezien de ravage kan ik me niet voorstellen dat de grens van 50 km/u niet is overschreven (afgezien van het feit dat ze niet tegelijkertijd groen kunnen hebben gehad).

  2. Ik weet alleen dat ik erlangs reed toen het net gebeurd was… Gelukkig stonden er al meerdere auto's omheen die de 2 getroffen auto's als het ware geblokt hadden.

    Door rood rijden, te hard rijden, wat het dan ook geweest mag zijn… Ik hoop dat de betrokken personen spoedig zullen herstellen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Reageer