Reeks auto-inbraken in Zwolle

Zwolle – Uit een aan de Luzacware geparkeerde auto werd een mobiele telefoon gestolen. De inbraak werd op zaterdagavond 10 maart rond 21.45 uur door medewerkers van de politie ontdekt.

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart werden in de Coetsstraat zeven auto’s beschadigd. Bij tenminste één auto werden goederen ontvreemd. Ook op de Molenweg werd een auto vernield. Deze auto stond ’s ochtends rond 08.15 uur midden op de weg. Uit een geparkeerde auto aan de Assendorperdijk werd op zondagmiddag tussen 15.30 en 16.55 uur een navigatiesysteem gestolen. Op dezelfde plek werd in de nacht van zaterdag op zondag ook al ingebroken in een geparkeerde personenauto. Er werd toen niets buitgemaakt. Ook uit een aan de Leliestraat geparkeerde auto werd een navigatiesysteem gestolen. De eigenaar ontdekte de diefstal op zondagmiddag rond 16.30 uur. Hij had zijn auto de avond ervoor rond 18.00 uur daar geparkeerd.

Aan de Potgieterssingel werd ook ingebroken in een personenauto. Hier werden twee navigatiesystemen en een autoradio gestolen. De diefstal vond plaats tussen zaterdagavond en zondagmiddag.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer