Bluefingers organiseren frisbeetoernooi in Zwolle

Zwolle – Zaterdag 17 maart is het zover, dan vindt het eerste HAT frisbeetoernooi van Zwolle plaats. Frisbeevereniging Bluefingers Ultimate organiseert een toernooi voor iedereen die wil kennismaken met deze fantastische sport, en voor frisbeeliefhebbers. Het toernooi kent een individuele opgave en teams worden ter plekke geloot. Ingrediënten: gemengde sport, goede sfeer, fairplay en een swingende DJ. Het belooft een feestje te worden.

Het toernooi is zeer geschikt voor een eerste kennismaking met de sport Ultimate Frisbee. Ervaring is niet vereist en elk team zal ook een paar ervaren frisbeespelers hebben. Het toernooi start om 12.15u in de Grote Zaal van de Calo, op Windesheim. Ter plekke worden teams gevormd van de mensen die zich hebben aangemeld. De teams worden geloot, door middel van naampapiertjes uit een grote hoed (hat). Na de loting is er tijd voor de warming up. De eerste wedstrijd begint om 13.00u. Het toernooi is afgelopen om 17.15u.

Ultimate Frisbee is een supersnelle dynamische teamsport. De teams zijn gemengd en er wordt gespeeld volgens fairplay. Ultimate Frisbee kent dan ook geen scheidsrechter, wat uniek is in de sportwereld. Wedstrijden kenmerken zich door een goede sfeer, plezier en sportiviteit.

Bluefingers Ultimate Zwolle

Bluefingers Ultimate is een enthousiaste jonge frisbeevereniging uit Zwolle. Trainen gebeurt één keer per week. In de zomer wordt er buiten getraind op het grasveld van Sportpark De Pelikaan. ’s Winters wordt er binnen getraind in een zaal van de Calo. Bluefingers Ultimate doet mee aan de landelijke indoor- en outdoorcompetitie en speelt af en toe mee in toernooien. Iedereen is van harte welkom een keer mee te trainen.

HAT frisbeetoernooi indoor

Grote zaal Calo Windesheim

zaterdag 17 maart 12.15 – 17.00u

Artikel delen:

Reageer