Van Zwolle op de fiets naar Kharkiv Oekraïne

Zwolle – Op 13 Mei stap Zwollenaar Martin Elsendoorn op de fiets voor een bijzonder mooie uitdaging/avontuur. De Uitdaging: Op de fiets van Zwolle, Nederland  naar Kharkiv, Oekraïne. Dat zijn ruim 2400 fietskilometers voor het goede doel KWF – Sta op tegen kanker. Waarom? Iedereen verdient een morgen!

fietstocht_02.jpg

Door veel fietskilometers te maken probeert Elsendoorn zoveel mogelijk geld binnen te fietsen voor kankeronderzoek, om de droom te kunnen waarmaken kanker zo snel mogelijk terug te dringen en onder controle te brengen. Elsendoorn gaat Oranje, het Nederlands Elftal van Bert van Marwijk, achterna op weg naar mooie successen op de EK 2012! De start van deze fietstocht staat gepland op zondag 13 mei 2012 waar de fietser om 10.00 uur met een peloton fietsvrienden wordt weggeschoten door wethouder G. Piek vanuit het t’ Swolsch café aan de Melkmarkt. De fietsvrienden brengen Elsendoorn tot aan de Duitse grens en dan gaat de Zwollenaar alleen verder. Best spannend vindt Elsendoorn, want zo'n reis heeft hij niet eerder gemaakt. De fietstocht is te volgen op het blog op de site www.bike-4life.nl.

fietstocht_01.jpg 

bike4life.jpg

Als eerste is Elsendoorn een enorme fietsliefhebber en wilde altijd al een grote fietstocht gaan maken. De tweede reden is dat hij een voetballer in hart en nieren is, en hij altijd een EK of WK wilde meemaken.

Maar het was voor de Zwollenbaar wel slikken toen hij Kharkiv uit de koker van Van Basten zag rollen. "Ik had voor de trekking al gezegd dat ik er op de fiets naar toe zal gaan waar ze ook terecht zouden komen, maar Gdanks in Polen is toch wel veel dichter bij dan Kharkiv in de Oekraïne het scheelt maar 1300 km, maar goed een woord een woord een man een man." De derde reden is voor Elsendoorn de belangrijkste, het steunen van het goede doel ‘Sta op tegen kanker”. Om hem heen zijn dierbaren, vrienden, voetbalmaatjes en kennissen door kanker getroffen. "Sommige komen er door te vechten en medicatie weer bovenop, maar er zijn er ook die het gevecht hebben verloren en overleden zijn. Ik wil niet meer van de zijlijn toe staan te kijken hoe het allemaal ons overkomt. Dit heeft mij gebracht tot het starten van deze actie die onze droom moet waarmaken. De droom: kanker zo snel mogelijk terug te dringen en onder controle te brengen. En u kunt me hierin helpen door mij te steunen dan “ staan we samen op tegen kanker” doen!"

Doneer een eenmalig bedrag via de site www.bike-4life.nl en klik op de button Doneer.

U kunt ook op een andere manier doneren, bijvoorbeeld:

Per Etappe
Sponsor als bedrijf een etappe. Zie hiervoor het
 etappe-overzicht. U kunt kiezen uit onderstaande sponsorpakketten
 Goud                    € 500,00
 Zilver                    € 250,00
 Brons                   € 150,00


Meld u hiervoor aan op info.elsendoorn@kpnmail.nl en geef aan met welk pakket u wil sponsoren. Per gekozen sponsorpakket ontvangt u na afloop van de tocht een exclusief verrassingspakket.

 

Per kilometer

Sponsor per fietskilometer. U sponsort bijvoorbeeld voor 0,01 cent per km. Bij 2450 km gefietste kilometers doneert u dan €24,50 (dit bedrag wordt na afloop afgeschreven). Meld u hiervoor aan op info.elsendoorn@kpnmail.nl en geef aan hoeveel u per km wil sponsoren. Uw toegezegde donatie komt op een lijst, waarna na afloop van de tocht de verrekening plaatsvindt.  Doneer per kilometer!
 

Per Oranjedoelpunt

Oranjesupporter? Doneer per doelpunt van het Nederlands Elftal op het EK 2012! In voorgaande EK toernooien werden gemiddeld 10 goals gescoord. Doneert u bijvoorbeeld € 2,50 en wordt er 10 keer gescoord, dan wordt er € 25,- afgeschreven van uw rekening.
Meld u aan op info.elsendoorn@kpnmail.nl en geef aan hoeveel u per oranjedoelpunt wilt sponsoren.  Uw toegezegde donatie komt op een lijst, waarna na afloop van de tocht de verrekening plaatsvindt. Doneer per Oranjedoelpunt!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Je bent een topper.Ik ga voor het eerst in mijn leven spinnen op 12 mei.Ik ben zo tots op je dat wil je niet weten.En sponsoren gaat ook hellemaal goed komen van de Fam hultink.Maar dat wist je al.

Reageer