2e persoon gratis naar Landstede Volleybal

Zwolle – Komende zaterdag 17 maart speelt Landstede Volleybal de uiterst belangrijke 2e wedstrijd voor de play-offs tegen Netwerk STV. Om mee te kunnen blijven doen voor het landskampioenschap, dient Landstede Volleybal deze wedstrijd te winnen. Een vol Landstede Sportcentrum is daarbij net een extra steuntje in de rug, dus daarom kan iedere 2e persoon gratis naar binnen!

Afgelopen weekend werd het in Tilburg een bloedstollend spannende vijfsetter, waarbij Netwerk STV uiteindelijk met de winst aan de haal ging 3-2 (25-20, 23-25, 22-25, 32-30, 15-12). Het 2e duel van komende zaterdag moet door Landstede Volleybal gewonnen worden. Bij winst zal er op zondag een beslissingswedstrijd worden gespeeld in Tilburg. De wedstrijd Landstede Volleybal vs Netwerk STV wordt gespeeld om 20.00 uur in het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 te Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. maar neem wel de oordoppen mee. op de mooiste plek: midden vooraan langs de lange kant van 't veld zaten vorige week bij de bekerwedstrijd een man of zes idioten, 50plussers, met trommels en toeters. Ze zijn blijkbaar blijven hangen in de gouwe ouwe tijden in de WRZV-hal, en maken nu een partij herrie: niet normaal meer.
  Zolang zij daar blijven asociaal te doen, kom ik niet meer.

 2. Bericht door drama, op 13 maart 2012 om 17:09
  Zolang zij daar blijven asociaal te doen, kom ik niet meer.

  Kunt u iets beter onderbouwen, dat snap ik geen barst van.:'(

 3. @Opletter: zolang die idioten met die trommels en toeters hun gang mogen gaan, kom ik niet meer. Is toch niet zo moeilijk te begrijpen?

 4. Bericht door drama, op 13 maart 2012 om 17:34
  @Opletter: zolang die idioten met die trommels en toeters hun gang mogen gaan, kom ik niet meer. Is toch niet zo moeilijk te begrijpen?

  Ga er nooit na toe, maar als ik het op de TV zie heeft het wel sfeer.
  Dus dat is niet zo? Daarom is het zo moeilijk om het te begrijpen;)

 5. ach Opletter, de ene sfeer is de andere niet h?? Ik hoop dat alle aanwezigen hebben genoten! Studenten en medewerkers van Landstede hebben gratis toegang, en om de zaal vol te krijgen komt nu het tweede kaartje ook voor niks.
  (maar misschien komen er wel meer mensen niet vanwege die t*ring-herrie…):)

Reageer