Zwolse makelaars realiseren 'woningtreintjes'

Zwolle – Veertien Zwolse NVM makelaars zijn dinsdag 13 maart op het kantoor van Het Notarieel bijeen gekomen om de woonwensen van huizenverkopers te matchen. Ongeveer 85 Zwolse woningen zijn besproken om te kijken of er ‘woningtreintjes’ van gemaakt kunnen worden. Dit is een methode waarbij de woonwensen van verkopers – nadat ze hun woning zouden hebben verkocht- in kaart worden gebracht om vraag en aanbod actief aan elkaar te koppelen.

img_2227.jpg

Volgens Sybren Karssen, initiatiefnemer van Schep Makelaardij zijn de resultaten bemoedigend. “We gaan met een aantal collega’s nu hard aan de slag om opdrachtgevers aan elkaar te koppelen. We zijn optimistisch gestemd en hebben gemerkt dat er zeker mogelijkheden zijn.” De deelnemende NVM makelaars hebben besloten om in mei weer bijeen om meer treintjes kunnen worden gemaakt.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ja vind je het gek dat die makelaars nu dit verzinnen van een treintje .Er is voor die lui haast niks meer te verdienen want de huizenverkoop ligt op zijn kont.Verkopers bedenken zich nu ook wel even want de prijs voor hun huis is stevig gedaald.Zag al huizen die tussen de 20en 30000euro gedaald zijn.Dus verkopers die naar een grotere woning moeten toch wat meer betalen en verliezen ook nog eens flink dus de meeste trekken zich terug.

Reageer