DEEP in Hedon

Zwolle – Hét Deephouse, Techhouse en Techno event DEEP keert zaterdag 24 maart terug voor een frisse nieuwe editie in Zwols poppodium Hedon. Naast vertrouwde resident DJ’s Roy El Kei en Joshua Kayn presenteert het Techno-event van Zwolle en wijde omstreken je ook aanstormend talent van eigen bodem. Zo wordt ditmaal de line-up versterkt door de crossover tussen techno en electro van Souris en de warmere techno variant van Nellis. Al op zeventien jarige leeftijd begon Leroy Konjanan met het draaien van platen van grote helden Chris Liebing, Marco Carola en Speedy J. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot mee te doen met DJ contests en er meerdere op zijn naam zette. Hij werd zelfs bekroond tot DJ talent van het jaar door dance radiostation SLAM FM en mede daardoor kwam hij terecht in vele grote clubs in Nederland. Onlangs was hij nog op tour door Azië en Australië, maar natuurlijk staat hij ook gewoon achter de draaitafels van Hedon als vast gezicht van DEEP. 

Alexis Souris is een echte performer. Kenmerkend is de frons van ‘de Maus’ als de eerste kick door de speakers blaast. Een waar spel tussen kat en muis, achtervolgend beat na beat. Sterk beïnvloedt door techno en electro. Als de kat van huis is.. danst de muis achter de draaitafel. In de afgelopen jaren is Joshua Kayn uitgegroeid tot een bekende naam in de lokale dancescene. Als resident van DEEP heeft hij zich weten te ontwikkelen tot een artiest met een eigen herkenbare sound. Met invloeden van house, progressive en techno is zijn volwassen muziekstijl moeilijk in een hokje te plaatsen. Tijdens alle voorgaande edities van DEEP heeft Joshua bewezen dat hij met zijn gevarieerde platenkeuze altijd garant staat voor een dynamische set.

DJ/Producer Nelis van Steenoven draait onder de naam Nellis. Draaien doet hij als geen ander, deep en techy warm house sounds produceert deze man non-stop. Met tracks als Flowdown en Stoer bouwt hij een fundament voor zijn oeuvre. Pijlers als BBC Radio 1 en Defected Radio draaiden zijn tracks al. Nu draait de man zijn set in Zwolle, daar moet je dus wel bij zijn.

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer: Zaterdag 24 maart 

Open: 23:00 uur

Aanvang: 23:00 uur

Entree: € 5,00 (vvk) – € 7,50 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)

Leeftijd: 18+ 

Artikel delen:

Reageer