Mc Donald's Zwolle-Noord gaat vernieuwen

Zwolle – McDonald’s Zwolle-Noord wordt uitgerust met de nieuwste fastservice innovaties. Exact drie jaar na de grote metamorfose van het restaurant in Zwolle-Noord is McDonald’s aan de Ceintuurbaan opnieuw begonnen aan een flinke verbouwing. Ditmaal wordt het restaurant uitgerust met de nieuwste innovaties die de fastservice organisatie kent.

 

image001.jpg

 

Vanaf begin april is het onder andere mogelijk een bestelling te plaatsen in een McDrive met een dubbele rijbaan (side by side drive thru). Daarnaast worden gasten tijdens piekmomenten al in de rij geholpen en komt er een derde Easy Order Kiosk bij, waar gasten zelf een menu kunnen uitkiezen en afrekenen. Gedurende de verbouwing is het restaurant gewoon geopend. Alleen in de laatste verbouwfase, van maandag 26 maart tot en met donderdag 29 maart 17.00 uur, is het restaurant gesloten.

“Naast de ‘side by side drive thru’ komt er ook in het restaurant een extra Easy Order Kiosk en gaan onze medewerkers op drukke momenten in de rij al de bestelling opnemen. Op deze manier willen we nog beter inspelen op de wensen van de gast en een nog betere en snellere service bieden”, aldus Sjoerd-Jan Feenstra, Franchisenemer van McDonald’s restaurants Heerde, Kampen en Zwolle. “En dat we dan ook nog eens de eerste zijn van Noord Nederland met al deze nieuwe vernieuwingen, maakt deze verbouwing extra spannend en bijzonder”.

De McDrive met dubbele rijbaan (side by side drive thru) is voorzien van twee parallelle rijbanen, elk voorzien van een eigen bestelpunt. Na het opnemen van de bestelling komen de auto’s weer bij elkaar. De gast rijdt dan door om de bestelling te betalen en daarna gepresenteerd te krijgen. Op piekmomenten kan de side by side drive thru tot 60% meer auto’s per uur bedienen. Op dit moment zijn er 8 restaurants in Nederland met deze dubbele rijbaan.

Bij de Easy Order Kiosk kunnen gasten met behulp van een touchscreen hun bestelling zelf samenstellen en betalen met pinpas of creditcard. De order wordt vervolgens verzameld en aan de gast gepresenteerd aan een apart gedeelte van de counter. McDonald’s biedt de bezoeker op deze innovatieve wijze een snel en ‘easy’ bezoek aan in het restaurant. Uit de restaurants waar de kiosken al aanwezig zijn, komen positieve geluiden. Bestellen via Easy Order wordt als leuk, prettig en snel ervaren en is daarmee een extra service voor de restaurantbezoeker.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer