Kunstenaars maken knuffelstoel voor kinderafdeling Isala

Zwolle – Twee keer in de week komen een aantal lokale creatievelingen bij elkaar om vaak samen iets bijzonders tot stand te brengen. Bij Stichting Art of Life wordt momenteel gewerkt aan een knuffelstoel. Het is de bedoeling dat wanneer de stoel gereed is, het een plek gaat krijgen op de Amalia kinderafdeling van de Isala Klinieken in Zwolle.

14-03-2012_knuffels_voor_kika__art_of_life_01.jpg

Bij Art of Life aan de Regelandisstraat in Dieze komen twee keer per week een groep deelnemers bij elkaar om door middel van creatieve uitingen of het ontwikkelen daarvan een persoonlijk doel tot stand te brengen. Vaak gebeurd dat door workshops. Toen er een idee was om met knuffels iets te gaan doen kwam galeriehouder Frederik Weerkamp in actie om, in samenwerking met kringloopwinkel Hebbus, chemisch reiniger Crystal Cleaning en een donatie van lapjes stof, een knuffelstoel te realiseren. Binnen korte tijd werden 5 grote dozen vol knuffels verzameld, vervolgens gereinigd en momenteel door de enthousiaste kunstenaars bij Art of Life gebruikt voor de bijzondere stoel.

14-03-2012_knuffels_voor_kika__art_of_life_02.jpg

Galerie Art of Life met een bijzondere tentoonstelling van zitmeubelen. De kunstwerken zijn allemaal gemaakt van hout met een milieu goed garantie. Elk werkstuk heeft zijn eigen specifieke gebruik zoals voor ADHD mensen. Speciaal voor mensen met rugklachten is er een nieuw ontwerp gerealiseerd waar wereldwijd belangstelling voor bestaat. Deze VoX stoel kunt u ook uittesten en beoordelen.

Voor elke design liefhebber een must om deze collectie te hebben gezien.
Het zijn meubelen die reeds geproduceerd zijn maar na bestelling op maat worden gemaakt. Elk element is een hand made stuk en gesigneerd door de meubelmaker en de kunstenaar. Het is ook mogelijk om samen met de ontwerper en meester-meubelmaker een eigen model te bespreken.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer