Hevig verzet na winkeldiefstal in Zwolle

Zwolle – Op de Assendorperstraat werden twee inwoonsters van Zwolle van 23 en 57 jaar aangehouden door medewerkers van een winkel aan de Deventerweg. De vrouwen hadden schoenen weggenomen zonder deze af te rekenen. Bij het verlaten van de winkel ging het alarm af. Hierna zetten de dames het op een lopen, achtervolgd door het winkelpersoneel. Bij de aanhouding verzetten de dames zich hevig door van zich af te slaan.

Ook toegesnelde omstanders die hielpen bij de aanhouding moesten het ontgelden. Zij werden ook geslagen, aan haren getrokken en bespuugd. Uiteindelijk werd het tweetal ingesloten op het bureau. Door de medewerkers en passanten werd aangifte van mishandeling tegen de dames gedaan.

Een 23-jarige inwoonster van ’s-Gravendeel werd op woensdagmiddag 14 maart aangehouden op de Diezerstraat. De vrouw probeerde door middel van een geprepareerde tas kleding ter waarde van honderden euro’s weg te nemen uit een winkel. Een politieman in vrije tijd bemerkte dit en kon de vrouw aanhouden. Zij werd eveneens ingesloten op het bureau.

Artikel delen:

Reageer