Vriendinnengroep organiseert Verwendagen 2007

Women’s Destiny, een vrijwiligersorganisatie die zich inzet vanuit een christelijke achtergrond om vrouwen te helpen zichzelf weer waardevol te zien en te kunnen ontplooien, startte donderdagavond in wijkcentrum de Bolder in de Aa-landen de Verwendagen 2007. Het thema van deze dagen is ‘Women: get inspired!! Na een introductie van Womens Destiny met een videoclip en korte uitleg waar die vrouwenorganisatie voor staat werd het 20-koppige publiek de Womens Destinydans 2007 geleerd. Daarna startte een mooie modeshow.

Women’s Destiny staat open voor alle Zwolse vrouwen. De vrouwen, vrijwilligers met een hart voor andere vrouwen, die zich hiervoor inzetten kwamen zelf uit de ellende, zijn hersteld en willen nu graag anderen helpen gelukkiger te worden en een doel te hebben ondanks hun omstandigheden. Vrijdagavond (19.30 uur) en zaterdag (10.15 en 13.15 uur) zijn er nog Verwendagen in de Bolder. Entree: € 5,50. Na deze verwendagen gaan de vrouwen door met gratis cursussen voor vrouwen aan te bieden om hen te helpen budgeteren, hun huishouden eventueel weer in orde te hebben, anders tegen zichzelf aan te kijken en fun-dingen te doen. Het wordt een soort grote vriendinnengroep. De vrouwen hopen dat anderen meewerken aan het realiseren van een positieve inbreng in Zwolle en dat dit werk uit zal breiden.

De ‘Verwendagen’ zijn een verwenning voor de binnen- en buitenkant!……… een Totaalpakket dus, dat is de kracht van het succes!

Het belangrijkste is dat vrouwen gaan ervaren tijdens deze dagen, dat ze wel belangrijk zijn en waarde hebben, ook al hebben mensen en de omstandigheden ze anders verteld. “Samen gaan we de sleutels hiervoor vinden en zien hoe simpel het is. Het kan zelfs zijn dat u al allerlei hulp gehad hebt, maar dat niets veranderd is. En toch kan het wel… een goede toekomst, ook voor u! U hoeft het niet te geloven, maar kom gewoon en maak het mee! U zult er ongetwijfeld positief veranderd uitkomen. Er zal een begin gemaakt zijn naar een betere toekomst!”

Er worden ook praktische workshops gegeven bijvoorbeeld over:
• Hoe leef ik gezond en hoe blijf ik gezond!
• Hoe kom ik elke week weer met mijn geld uit en leer ik zelfs te sparen voor iets?
• Hoe verbeter ik mijn lichaamshouding, hoe kom ik beter voor de dag?
• Wie ben ik eigenlijk en wat is het doel waarvoor ik leef ?
• Hoe kan ik lekkere eenvoudige en gezonde maaltijden maken voor weinig geld?
• Kleding: Hoe haal ik de sterke punten van mezelf naar voren en vallen de zwakke minder op, zodat ik er op mijn best uit kan zien!

Waarom de vrouwen dit doen zal duidelijk zijn; “wat wij hebben gekregen en ervaren, daar willen we anderen mee helpen!”

Artikel delen:

Reageer