Bomvol weekend in Popfrontcafé

Zwolle – Het Zwolse podium Popfront heeft een gevarieerd programma-aanbod voor de boeg. Vrijdag 23 maart wordt het weekend ingeluid met Vrijdagmiddag Popfrontcafé waarin muzikanten en liefhebbers o.a. kunnen genieten van showcases van pop- rockformaties Through Time en Chariton. ’s Avonds steekt het opzwepende PleaSe! van wal met een spannende mix van hip-hop, funk, soul, jazz en pop. Zaterdag 24 maart komen liefhebbers van dancehall en reggae aan hun trekken met een nieuwe editie van Reggae Yard. Zoals je gewend bent van Popfront is de entree gratis.

Iedere vrijdagmiddag is er in Zwolle een plek waar muziekliefhebbers en muzikanten hun hart op kunnen halen. Onder de noemer Popfrontcafé opent Popfront haar deuren om te fungeren als een informeel café waar je alles te weten kan komen over het muziekvak. Met items als “Aan ’t woord”, showcases, optredens en gastsprekers is het Popfrontcafé op vrijdagmiddag de plek waar je moet zijn als je van muziek en gezelligheid houdt. Deze editie zijn er optredens van pop- rockformatie Through Time en de female fronted pop-, hardrockformatie Chariton.

PleaSe!
Uitgenodigd worden door Giel bij 3FM, een optreden bij De Wereld Draait Door, uitverkocht releaseparty’s. De jonge band PleaSe! kent op zijn minst een indrukwekkende start. De zeskoppige band staan garant voor dansbare, frisse, up-beat tracks met invloeden uit de Inspiratiebronnen als Jamiroquai, Incognito, Chef’Special, The Roots zijn dan ook duidelijk hoorbaar maar dat is zeker geen straf voor het oor.

Reggae Yard
Na twee succesvolle edities van Reggae Yard is het halsreikend uitkijken naar nummer drie. Helaas is resident dj Roothyouth dit keer niet van de partij maar niet getreurd; Irey Selecta en DJ Berkum krijgen versterking uit de Italiaanse hoek met het reggae- en dancehallcollectief Castaparia Sound. Zaterdag 24 maart kunnen liefhebbers weer rekenen op de de vetste tunes uit het heden en verleden.

VRIJDAGMIDDAG POPFRONTCAFÉ

met optredens van THROUGH TIME / CHARITON

Locatie : Popfrontcafé, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 23 maart
Open : 14:00 uur
Aanvang : 15:00 uur
Entree : Gratis

PLEASE!

Locatie : Popfrontcafé, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 23 maart
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : Gratis

REGGAE YARD

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 24 maart
Open / aanvang : 22:00 uur
Entree : Gratis

Artikel delen:

Reageer