Voertuig te water aan Oude Veerweg

Zwolle – Vrijdagmiddag rond de klok van 17.00 uur werd de brandweer van Zwolle en Heerde gealarmeerd, omdat er een voertuig te water was geraakt aan de Nieuwe Veerallee in Zwolle. Toen de spuitgasten op de locatie arriveerden werd er geen voertuig aangetroffen, maar men kreeg een nieuwe locatie door. Dit was aan de Oude Veerweg. 

1603_voertuigwater_3.jpg

Diverse hulpdiensten werden naar het adres gedirigeerd. Alles werd uit de kast getrokken. Ambulance, politie, en brandweer, alles was er. In het water, vlak aan de kant, lag een voertuig. Het was goed zichtbaar dat het voertuig niet recent het water in was gereden. Het voertuig moest wel worden geborgen. Maar aangezien het bergingsbedrijf al zijn auto’s in bedrijf had, en dit geen spoed had, werd door de duikers van de brandweer een touw door de auto gelegd, zodat de berger het later kan bergen. Het is niet duidelijk hoe het voertuig in het water is gekomen, en of het bijvoorbeeld afkomstig is van diefstal.

1603_voertuigwater_2.jpg

1603_voertuigwater_1.jpg

1603_voertuigwater_4.jpg 

Artikel delen:
Reactie 1
 1. ZWOLLE – De brandweer van Zwolle werd woensdag tegen het eind van de middag opgeroepen voor een auto te water op de Nieuwe Veerallee. De brandweer was snel ter plaatse en de duikers van de brandweer gingen snel het water in om de 'auto' zo snel mogelijk te vinden.

  Echter bleek dat de auto niet in het water lag aan de Nieuwe Veerallee maar in het water naast de Oude Veerweg te Zwolle. Er werd inderdaad een auto gevonden in het water maar dat bleek een oefen auto te zijn van de brandweer zelf. Dinsdag zou er mee geoefend worden voor de duikers.

  Een tweetal visser zag de auto 10 meter van hun visplek in het water liggen en hebben daarop direct de brandweer gebeld. Gelukkig bleek dit een oefen auto te zijn. De vissers wisten niet precies aan welk water ze zaten en hebben uit de gok Nieuwe Veerallee gemeld.

  De auto word vandaag door Leerentveld uit het water gehaald om nog meer misverstanden te voorkomen

  Bron.HVZwolle.nl

  Hahaha das een stunt 😛

Reageer