Auto te water aan Rhijnvis Feithlaan

Zwolle – Zondagmorgen omstreeks 05.20 uur is een auto te water geraakt aan de Rhijnvis Feithlaan in Zwolle. De bestuurder van de auto had de bocht in de straat, richting de Vechtstraat, niet goed ingeschat, slipte en belandde in het water. Er waren geen gewonden.

1803_voertuigwater_9.jpg

De politie was snel ter plaatse. De agenten zagen het voertuig nog in het water drijven. Getuigen zagen de bestuurder uit de auto klimmen en wegrennen. Agenten zagen de drijfnatte verdachte op de Hanekamp rennen. De 25-jarige verdachte is aangehouden voor het verlaten van de plek van het ongeval. Duikers van de brandweer hebben nog het water doorzocht om te kijken of er nog meer inzittenden waren. De bestuurder van de auto kon daar op dat moment geen duidelijkheid over geven. Of de automobilist alcohol gedronken had werd daar niet duidelijk. Er zijn geen personen meer aangetroffen in het water. Auto is geborgen door een bergingsbedrijf. Op het politiebureau weigerde de automobilist mee te werken aan ademanalyse en bloedproef. De man had geen rijbewijs bij zich. Zijn rijbewijs zal worden ingevorderd.

1803_voertuigwater_4.jpg

 1803_voertuigwater_8.jpg

1803_voertuigwater_3.jpg

 1803_voertuigwater_5.jpg

 1803_voertuigwater_6.jpg

 

1803_voertuigwater_7.jpg 

1803_voertuigwater_10.jpg

 1803_voertuigwater_1.jpg

 1803_voertuigwater_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Bericht door Oboema, op 18 maart 2012 om 11:32
  Ik hou niet van gissen. Geef mij maar gewoon de feiten.

  Zie je toch op de foto, auto in de plump.
  Is ook een zeer scherpe bocht:D

 2. Met de daar geldende maximum snelheid is het zelfs met olie op de weg vrij onmogelijk om de plomp in te gaan. Dat aanhouden zal niet helemaal om niks zijn.

  Gelukkig heeft het in ieder geval geen persoonlijk leed opgeleverd.

 3. UPDATE: Op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan ademanalyse en bloedproef. De man had geen rijbewijs bij zich. Zijn rijbewijs zal worden ingevorderd.

 4. Haha stop maar met gissen! Boontje komt in dit geval om zn loontje! Hebben hem een paar minuten voordat dit gebeurde nog gezegd dattie met zn dronken kop een taxi moest bellen! 😉

 5. @whahaha dan kan hij mogelijk ook nog een gepeperde rekening verwachten van de groot opgeroepen hulpdiensten.

  Maar indd. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Gelukkig geen verdere gewonden!

 6. @rob Laat em maar lekker dokken! Als het waar is dat dronken mensen altijd de waarheid spreken, dan handelt meneer ook in cocaine! Laat em dat stinkende geld maar mooi teruggeven aan de staat!! Wat een glibber!

 7. Daar op dat plekkie is vorig jaar, of anderhalf jaar geleden ofzo ook al eens een auto het water ingedoken. Op de Rheinvis Feith geld een maximum snelheid van 30, en als je dat daar netjes rijd (of 40, 50) dan is die bocht gewoon te houden, zonder probleem.
  Meneer zal wel vanaf de Brink het gas goed gevonden hebben en even gedacht hebben dat ie Schumacher was, met bijbehorend vervoer was. ;D

Reageer