Zwols dierenasiel gaat uitbreiden

Het Zwolse dierenasiel gaat binnenkort uitbreiden. De verbouwing van het asiel houdt in, dat er een verdieping bovenop het bestaande gebouw zal komen, waar voornamelijk katten in zullen worden gehuisvest. Ook komen er een vergader/annex bestuursruimte en een kantine.  In totaal omvat de uitbreiding een oppervlakte van 260  m2.

De wethouder van dierenwelzijn, de heer G.J. van Dooremolen, zal op 16 mei 2007 een ludieke handeling verrichten. Zowel hij als de voorzitter van het bestuur, de heer A. J.M. de Keijzer zullen een korte toespraak houden. De wethouder heeft bovendien toegezegd, dat hij ter gelegenheid van deze start een verrassing voor het asiel in petto heeft , die hij na de openingshandeling bekend zal maken.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Gefeliciteerd! Ben blij voor alle diertjes daar!

  Maar wel schandalig dat het asiel moet uitbreiden eigenlijk! Dieren horen toch niet in het asiel thuis, maar bijvoorbeeld lekker buiten of bij mensen thuis die goed en liefdevol voor ze zorgen?
  Gaat zwolle zo slecht met zn huisdieren om? Ik hoop het toch niet!

  Maar nogmaals, gefeliciteerd met het nieuwe onderkomen! 😀


  Maak melding

 2. Bij een groter wordende stad hoort “automatisch” een groter wordend aantal mensen dat niet meer voor hun dier kan of wil zorgen… Helaas.
  Waar zit dit asiel eigenlijk?


  Maak melding

 3. In Zwolle-zuid, op het industrieterrein Marslanden. Als je van de kant van Bas autowas komt gewoon bij de stoplichten alsmaar rechtdoor


  Maak melding

 4. Onlangs zijn we daar langs geweest. Een paar jaar geleden heb ik daar een leering bezocht die er op stage was. Inderdaad bij Bas Autowas alsmaar doorrijden richting het einde van het industrieterrein. Op een gegeven moment buigt de doorgaande weg naar links af, direct na die bocht ZAT het dierenasiel. Vorige week ben ik er ook nog langs gekomen maar daar lijken nu 2 autobedrijven te zitten :-


  Maak melding

 5. Goed, ik had het verkeerd in gedachten. In die bocht moest ik dus niet de doorgaande weg nemen maar dat weggetje in de bocht; hat asiel zit achter dat autobedrijf:
  Hier zit het asiel

  Maar m’n geheugen heeft me dus weer eens een beetje in de steek gelaten.


  Maak melding

Reageer