Jongens stelen auto-emblemen

Op dinsdagmiddag 8 mei zijn in een pand aan de Koggelaan vier jongens, variërend in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar uit Zwolle, Zalk en Elburg, aangehouden. Het viertal had even daarvoor auto-emblemen gestolen bij auto’s die geparkeerd stonden in de omgeving van de Koggelaan.

Toen ze op heterdaad werden betrapt gingen ze er vandoor en liepen ze een pand aan de Koggelaan in. Hier konden ze later worden aangehouden. Het viertal heeft inmiddels bekend de auto-emblemen weg te hebben genomen. In totaal zijn er 7 aangiftes van diefstal van auto-emblemen binnen gekomen bij de politie. De ouders van de vier jongens zijn op de hoogte gebracht en het Openbaar Ministerie buigt zich verder over de mogelijke vervolgstappen.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik heb trouwens wel aangifte gedaan, maar kan ik er zelf ook nog even achteraan bellen? Moet ik dan morgen gewoon even dat 8844-nummer bellen?
    Als er een klassiek MG-logo bij de buit zit, dan is de kans toch aardig groot dat ie van mijn auto is. (helemaal omdat het type er naast het merklogo ook op staat)


    ⚠️ Meld

Reageer