Open Tennisdagen Zwolle

Zwolle – Van 24 maart tot en met 1 april vinden voor de 2e keer de Open Tennisdagen plaats. Alle zeven Zwolse tennisverenigingen hebben hiervoor een programma samengesteld.

Het uitgangspunt is dat mensen tennis zelf ervaren, want tennis is een leuke, sociale en gezonde sport. Iedereen die wil leren tennissen, nieuwe mensen wil leren kennen of gewoon lekker een balletje wil slaan is van harte welkom. Op zaterdag 24 maart staan bij TC’91 Stadshagen de poorten open, de andere verenigingen doen dat op zaterdag 31 maart. Het programma van de verschillende verenigingen is te raadplagen via www.tennisdagen.nl.


Landelijke Open Tennisdagen

Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’ worden in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Lokale tennisverenigingen stellen dan hun parken open om vooral niet-tennissers op een leuke en originele manier nader kennis te laten maken met de tennissport.

Ambassadeur Raemon Sluiter

Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Ook hij roept alle niet-tennissers op eens een balletje te gaan slaan. “En kom vooral samen naar de tennisbaan. Het wordt lastig om in je eentje te spelen. Niet voor niets hanteren we het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’!”

Deelnemende Open Tennisverenigingen:

TC'91 Stadshagen
Oude Wetering 43
8043 MV Zwolle
www.tc91stadshagen.nl
T.C. Ittersum
Van Houtenlaan 11
8014 ZM Zwolle
www.tcittersum.nl
TC WVF
Stinspad 2
8042 JE Zwolle
www.tcwvf.nl

T.V. PAF
Marsweg 4
8013 PD Zwolle
www.tvpafzwolle.nl

TVZ 750
Peterskampweg
88031 LK Zwolle
www.tvz750.nl

Z.L.T.B.
Kon. Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle
www.zltb.nl

Z.T.C. De Pelikaan
Haersterveerweg 2b
8034 PK Zwolle

www.ztcdepelikaan.nl

 

Artikel delen:

Reageer