Jan Smit komt naar je toe Tour

Na de enorme successen van de tournee in 2006-2007 staat er op veler verzoek weer een nieuwe tournee van Jan Smit gepland. Begin 2008 zal Jan Smit weer uitgebreid door het land gaan touren, waarbij hij op donderdag 13 en zondag 16 maart te zien is in de IJsselhallen Zwolle.Na de albums ‘JanSmit.com’ en ‘Op weg naar geluk’ wordt er begin 2008 weer een album toegevoegd aan de discografie van de veelzijdige Volendammer. Deze cd, de eerste sinds 2006, bevat grotendeels zelfgeschreven nieuwe liedjes. Natuurlijk is een aantal daarvan te horen tijdens de tour die Jan met zijn 10-koppige band maakt langs de grote hallen in Nederland en België. Maar tijdens de tour staan toch de liedjes centraal die de sympathieke zanger hebben gebracht waar hij nu is. Dus ook hits als ‘Vrienden voor het leven’, ‘Laura’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Cupido’ komen voorbij. Natuurlijk schuwt Smit zijn alleroudste songs niet. Ze maken nog steeds, op veler verzoek, onderdeel uit van zijn spectaculaire show. En behalve de te verwachten hoogtepunten staat ook een aantal speciale muzikale verrassingen op het menu… Het voorprogramma wordt verzorgd door 3js, ook uit Volendam.

Voor alle informatie, filmpjes met Jan Smit en spectaculaire prijsvragen ga naar de speciale website  www.jansmitkomtnaarjetoetour.nl.   


Voor meer informatie of kaartverkoop bel de Nationale Theaterkassa 0900-9203 (€ 0,45pm).
U kunt ook uw kaarten online reserveren. Het systeem reserveert dan voor u de best beschikbare plaatsen. Indien u precies wilt weten waar u zit, dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met  de Nationale Theaterkassa via 0900-9203 (€ 0,45pm).

Voorstelling:                 : Jan Smit komt naar je toe tour

Datum:                         : Donderdag 13 maart 2008 – 20.15 uur

: Zondag 16 maart 2008 – 15.00 uur         


 

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Joepie!!! Jantje Smit komt weer in Zwolle, na het playback kanon Dolly Parton. Maar waar is die goede oude tijd gebleven dat echte artiesten en groepen als the Scorpions, Fats Domino, Black Sabbath met Ozzy Osbourne en jajaja, de hardrockgroep BZN, optraden in de IJsselhalen en laatst genoemde in de Buitensocieteit? Voor de duidelijkheid dit is een reactie met een knipoog hoor…


  ⚠️ Meld

 2. Zanger Jan Smit moet een operatie ondergaan aan zijn stembanden. Dit bleek woensdag na een controle door de twee behandelende KNO- specialisten in een Rotterdams ziekenhuis, meldde een woordvoerder van de zanger donderdag.

  Door de ingreep zal de periode van gedwongen stilte van Smit, die eerder werd ingelast, volgens de doktoren voorlopig nog een half jaar gaan duren.

  Voor Jan Smit, die momenteel goed scoort met zijn single Dan Volg Je Haar Benen, heeft de periode van stilte grote consequenties. Naast de reeds geplande losse optredens moet de in januari van start gaande Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour worden verschoven.

  Presentator

  Ook zijn werk als TROS-presentator komt door de stemproblemen stil te liggen. Het uitbrengen van zijn nieuwe album Stilte In de Storm, dat voor januari op de rol stond, wordt ook uitgesteld.

  Frans Bauer

  De operatie gebeurt volgende week door dezelfde KNO-specialisten die eerder Frans Bauer als Guus Meeuwis met succes behandelden.

  De 21-jarige Jan Smit heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al een zangcarri?re van ruim tien jaar achter de rug. De te opereren aandoening is echter aangeboren en heeft geen relatie met zijn hectische bestaan.

  Concerten

  De ruim 100.000 verkochte kaartjes voor de Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour blijven geldig voor de concerten, die naar het najaar van 2008 worden verschoven.

  Details hierover kunnen fans vinden op de websites http://www.jansmitkomtnaarjetoetour.nl en http://www.jansmit.com. Vanaf donderdag 29 november zijn op deze internetsites de nieuwe concertdata te vinden.
  Bron: nu.nl  ⚠️ Meld

Reageer