Scholen rappen met “Sticks School Tour”

Zwolle – Voor drie basisscholen in Zwolle was deze maandagochtend net even anders dan anders. FC Zwolle United organiseerde de “Sticks School Tour” ter promotie van de song en videoclip “Hier zijn we weer” van rapper en FC Zwolle ambassadeur Sticks.

De groepen 7 en 8 van De Wendakker, de Toonladder en de Wilgenburg werden niet alleen verrast met een bezoekje van de rapper, maar ze hebben zelf ook een succesvolle poging gedaan om mee te rappen. Enthousiast klonk F.C.Z.W.O. dubbel L.E door het klaslokaal. Na het bekijken van de videoclip kregen de kids het verhalenmagazine “12” van FC Zwolle United overhandigd en daarop mocht een handtekening van de trotse ambassadeur natuurlijk niet ontbreken! Sticks: ,,Als ambassadeur van FC Zwolle United ben ik aanwezig bij uiteenlopende initiatieven. Deze School Tour past goed in het plaatje, want ik verbind mijn naam graag aan de projecten voor de Zwolse jeugd. Deze hebben mij geïnspireerd tot het maken van de song en videoclip voor FC Zwolle United. De vaste videomaker van de Fakkelteitgroep, Herb Alfonso, heeft de videoclip gemaakt en A.R.T. heeft de plaat geproduceerd. Perfect dus!"

“Hier zijn we weer” is te downloaden via www.fczwolle.nl (onder FC Zwolle United) en www.fakkelteitgroep.nl. Op www.youtube.com is de videoclip te bekijken.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer