Poptalentenjacht ‘Oogst van Overijssel’ van start

De tijd om te oogsten is weer aangebroken. Deze maand gaat op verschillende plaatsen in Overijssel de ‘Oogst van Overijssel’ van start. Dit is de grootste provinciale poptalentenjacht, waarin bands, hiphopcrews, live dance acts en singer/songwriters de strijd met elkaar aanbinden om de felbegeerde eerste plaats te bemachtigen.

Op vrijdag 18 mei vindt de tweede halve finale hiphop plaats bij podium Atak in Enschede. Dit in plaats van zaterdag 19 mei zoals eerder werd vermeld.

Dit jaar wordt er geoogst in:

* 12 mei halve finale hiphop De Buze Steenwijk

* 18 mei pop/rock voorronde De Stam Almelo

* 18 mei halve finale hiphop Atak Enschede

* 19 mei pop/rock voorronde De Buze Steenwijk

* 25 mei pop/rock voorronde Spoortheater Nijverdal

* 25 mei finale hiphop Metropool Hengelo

* 26 mei pop/rock voorronde Why Don’t Cha Diepenheim

* 1 juni halve finale pop/rock Atak Enschede

* 2 juni halve finale pop/rock ’t Ukien Kampen

* 3 juni finale singer-songwriter Burgerweeshuis Deventer

* 9 juni finale dance Popfront Zwolle

* 9 juni finale pop/rock Hedon Zwolle

 

De Oogst biedt bands en acts de mogelijkheid om te spelen, ervaring op te doen en naamsbekendheid te krijgen. De Oogst heeft ook als doel om Overijsselse popmuziek te ondersteunen en onder de aandacht te brengen. Winnaars worden op diverse manieren ondersteund om verder te komen. Dit gebeurt door middel van prijzengeld, optredens en studiotijd. De Oogst van Overijssel is een initiatief van de stichting Kunst & Cultuur Overijssel en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, de deelnemende gemeentes en FPPM (Fonds voor Podium Programmering en Marketing).Voor meer informatie zie www.oogstvanoverijssel.nl.

 

Artikel delen:

Reageer