FC Zwolle start voetbalkamp

Zwolle – Komende meivakantie start FC Zwolle met een jaar vol voetbalkampen in het stadion en in de regio. FC Zwolle voetbalkampen zijn voetbalkampen speciaal voor voetbalgekke kinderen van 6 tot 14 jaar die niets liever doen dan bezig zijn met een bal.

Het FC Zwolle voetbalkamp is een speciaal voetbalkamp waar je heel de dag door traint. Het leuke is dat er wordt getraind op de echte ‘FC Zwolle manier’, net zoals de FC Zwolle jeugd dat doet. Tussendoor moet er uiteraard ook gegeten worden, dus is een gezamenlijke sportlunch ook één van de onderdelen van het voetbalkamp. Echte voetbaltechniek leer je natuurlijk alleen van trainers die zelf bij FC Zwolle gevoetbald hebben. Daarom word je tijdens deze week getraind door Albert van der Haar: oud-speler van FC Zwolle.

Het FC Zwolle voetbalkamp heeft een dagvullend programma. Dat houdt in dat je om 9.30 uur begint en om 16.00 uur weer naar huis gaat. Na een vermoeiende dag slaap je gewoon lekker thuis in je eigen bed. Je ouders brengen en halen je en zijn natuurlijk welkom om te komen kijken onder het genot van een lekkere bak koffie.

Wat kost een FC Zwolle voetbalkamp?
De kosten voor het tweedaagse voetbalkamp in de meivakantie bedragen €89,-. Is uw zoon of dochter lid van de Zwolle Kidsclub dan krijgt u €10,- korting en mag hij/zij dus voor €79,- mee doen. Het tweede kind uit één gezin betaalt in alle gevallen €75,- en het derde kind €69,-.

Voor dit bedrag krijgt u uiteraard wel veel terug: twee dagen training, een gratis FC Zwolle Voetbal4Kids T-shirt, een rondleiding door het stadion van FC Zwolle, twee keer een gezamenlijke sportlunch, drinken en een diploma na afloop.

Beschikbaarheid Op dit moment zijn er nog meer dan genoeg plekken beschikbaar. Voor de gezelligheid is het natuurlijk leuker als je met zoveel mogelijk kinderen komt! Vraag dus ook je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes of wie dan ook om met je mee te komen trainen bij het FC Zwolle voetbalkamp. Mail nu naar post@voetbal4kids.nl en meld je aan!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer