Met Landstede Basketbal naar de Final Four

Zwolle – Landstede Basketbal speelt op vrijdag 30 maart de halve finale van de NBB-Beker tegen Zorg en Zekerheid Leiden in het Topsportcentrum Almere. Bij winst plaatst de ploeg zich voor de finale op zondag 1 april. Uiteraard hopen we op de steun van zoveel mogelijk supporters. Om dit extra aantrekkelijk te maken hebben we een speciale kortingsactie.

Via de NBB kost een entreekaart voor de halve finaledag € 15,-. Voor onze supporters hebben wij echter entreekaarten voor  € 12,50, inclusief een gratis T-shirt. Afhankelijk van de animo zorgt Landstede Basketbal ook voor een bus die naar Topsportcentrum Almere gaat. De kosten voor de bus bedragen dan € 10,-. Wilt u gebruikmaken van deze kortingsactie, meldt u dan aan via tickets@landstede.nl. Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer, e-mail, het aantal kaarten, maat T-shirt (XL, L, M of S) én of u eventueel mee wilt met de bus.

Bij winst speelt Landstede Basketbal op zondag 1 april de finale. U kunt hiervoor bij ons tegen dezelfde prijzen kaarten reserveren. Mocht Landstede Basketbal niet doorgaan naar de finale, dan worden de reserveringen geannuleerd.

Voor de volledigheid het programma van de Final Four:

Vrijdag 30 maartMannen 1e halve finale, 19.00 uur: Magixx playing for KidsRights – Stepco BSW

Mannen 2e halve finale, 21.15 uur: Landstede Basketbal – Zorg en Zekerheid Leiden

Zondag 1 april

Finale NBB-Beker, 14.00 uur

Artikel delen:

Reageer