Het weer: zonnig

Zwolle – Woensdag begint de dag lokaal met een mistbank, maar die verdwijnt ’s ochtends in een rap tempo. De ochtend ziet er verder vrij zonnig uit. ’s Middags zijn er zonnige perioden, afgewisseld door enkele wolkenvelden. Het blijft overal droog. De maxima liggen rond 15-16 graden. Aan de kust is het met een graad of 12 wat frisser. Doordat de kern van het hogedrukgebied zich pal boven ons land bevindt, staat er weinig wind uit verschillende richtingen.

20-03-2012_weerfoto__diezerpoortenbrug.jpg
Diezerpoortenbrug

Donderdag belooft een zonnige dag te worden met aangename temperaturen. Bij een oostenwind wordt het overdag met gemak 17-18 graden. Aan de kust kan later op de dag echter een zeewind opsteken, waardoor het daar weer afkoelt. Ook vrijdag volgt weer een aangename lentedag met maxima tussen 16 en 18 graden. Lokaal wordt het zelfs 19 graden. In het weekeinde blijft de temperatuur op een vergelijkbaar niveau. De kans op een lokaal buitje lijkt toe te nemen, maar het is nog onzeker of dit überhaupt gebeurt.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. 🙂 Aanvullen. Verbeteren zal niet lukken. Ben ook geen streber. Minstens zo belangrijk over de fotograaf is trouwens, dat het ook een gezellige vent is. Het is alweer te lang geleden dat ik hem ontmoet heb.

Reageer