Kievitsbloemen fotograferen in Langenholte

Zwolle – Op 10 en 11 april verzorgt Landschap Overijssel in samenwerking met natuurfotograaf Han Bouwmeester fotografiedagen in Buitenlanden Langenholte, hét kievitsbloemengebied van Nederland. Samen met Han Bouwmeester gaan de deelnemers dit natuurgebied nabij Zwolle in en krijgen de kans om kievitsbloem te fotograferen.

kievitsbloemen.jpg
Foto: Provincie Overijssel

Han Bouwmeester geeft op deze dagen tips en trucs voor het maken van de mooiste foto's. Deze fotografiedagen vinden plaats van 8.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen 70 euro per dag. Deelnemers kunnen zich opgeven voor 10 of 11 april. Elk voorjaar dansen de kievitsbloemen massaal in de Buitenlanden Langenholte. Een uniek gebied vanwege die vele kievitsbloemen. Een schitterend plaatje, maar ook enorm kwetsbaar. Dit gebied is dan ook niet vrij toegankelijk voor publiek. Wil jij als fotograaf zelf eens tussen al die kievitsbloemen staan en de mooiste plaatjes maken? Dan is dit een unieke kans!

Aanmelden voor deze fotografiedagen kan bij Landschap Overijssel via telefoonnummer 0529-401 731 of via het aanmeldformulier op de website. www.landschapoverijssel.nl.

Han Bouwmeester
Van kinds af aan trekt Han Bouwmeester eropuit in de natuur en is het duidelijk dat hij een passie heeft voor ‘buiten'. Als autodidact heeft hij zich het fotograferen eigen gemaakt. Han Bouwmeester won diverse nationale en internationale prijzen, waaronder de prestigieuze Grasduinen natuurwedstrijd 2007. Dit jaar organiseren Landschap Overijssel en Han Bouwmeester op meerdere momenten fotografiedagen naar bijzondere plekken in Overijssel.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. kievitsbloemen kun je op veel meer plekken in Zwolle zien waar je vrij kunt wandelen, Buitenlanden Langenholte is een heel mooi gebied moeten ze na het broedseizoen gewoon open stellen voor wandelaars.
    er wordt daar gewoon gemaait waarom dan niet gewoon lopen.

Reageer