Zwolse Bluesformatie zoekt talent voor albumhoes

Zwolle – Zwolle´s nieuwste formatie De Blauwe Vingers is op zoek naar creatief talent voor de hoes van hun aankomende debuutalbum. Het bluestrio is na alle positieve reacties op de eerste single Halte Rechts druk aan het schrijven aan een voltallig debuutalbum. Ontwerpen voor de albumhoes kunnen worden ingezonden tot uiterlijk vrijdag 6 april.

 

De Blauwe Vingers is het nieuwste project van bluesmaker Anne-Maarten van Heuvelen (bekend van onder meer Black Top en NO Blues). Een a capella driemansformatie die zoekt naar de blues in het alledaagse. De teksten komen tot stand in samenwerking met dichter Dennis Gaens. Onlangs bracht de band het nummer Halte Rechts uit. Een lied waarin de Zwolse buslijn 1 bezongen worden. De opnames voor de videoclip van Halte Rechts zijn in volle gang. Maar dit is voor Van Heuvelen en dichter Dennis Gaens geen aanleiding om de pen neer te leggen. De mannen zijn druk met het schrijven van nieuw materiaal voor het album. Voor hun debuutalbum roepen De Blauwe Vingers creatief Zwolle op om bijpassend artwork te maken.

 

Meedoen

Op www.deblauwevingers.nl vind je alle benodigde informatie over de band en hun muziek, hoge resolutie logo’s en foto’s die je kunt gebruiken in het ontwerp. Ook vind je er het bijzondere format waarin het ontwerp dient te worden aangeleverd. Heb jij hét idee hoe de albumhoes eruit moet gaan zien? Stuur dan uiterlijk vrijdag 6 april je ontwerp in naar info@deblauwevingers.nl.

Artikel delen:

Reageer