Modeshow Nazorgcentrum IntermeZZo

Zwolle – Het belooft een spektakel te worden, woensdagavond 18 april 2012. In zalencentrum Urbana wordt dan door IntermeZZo een wervelende modeshow georganiseerd, waarbij het zwaartepunt ligt op lingerie en badmode. Lingerie en badkleding waarbij een vrouw zich mooi kan voelen met een juiste balans tussen mode en functionaliteit! Hip, eigentijds en voor wie het niet weet, onzichtbaar dat er aanpassingen in aangebracht zijn. Gerenommeerde bedrijven uit Zwolle en omstreken verlenen hun medewerking aan het welslagen van deze unieke avond. Denk daarbij aan leuke badslippers, vrolijk zomerschoeisel, zwierige sjaaltjes, kekke zonnebrillen en unieke sieraden.

Na de pauze is er ’n  speciale show van kleding en schoenenmode  en laat Eltsenien (hoeden/ sjaal ontwerpster) zien welke mogelijkheden er zijn als je tijdelijk geen of dunner haar hebt. De show wordt gelopen  door acht vrouwen  met een missie, die allemaal zelf ervaring hebben gehad met kanker. De avond is bedoeld voor iedereen die van mooie kleding houdt. IntermeZZo omkleedt de avond  met een hapje, drankje, muziek en passende entourage. Tevens zullen van een aantal deelnemende ondernemers stands aanwezig zijn, waar andermaal de mooie attributen bekeken kunnen worden.

Naast een ontzettend sfeervolle avond beloofd het een unieke show te worden waarbij je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste mode op divers gebied. Iedereen zal bij inschrijving een goody bag ontvangen.Zorg dat u erbij bent en maak van deze avond een mooie vrouwenavond, dus neem uw vriendin, zus of dochter mee. Kortom, iedereen is van harte welkom!!

Zeker ook belangrijk: deze avond is mede mogelijk dankzij de bijdrage die IntermeZZo vorig jaar ontving van Univé Zwolle, in het kader van hun actie Steuntje in de Rug.

Wanneer: 18 april,  aanvang 19.00 uur tot ca 21.30 uur. Zaal open vanaf 18.30 uur!Waar: Zalencentrum Urbana, Wipstrikkerallee 213 ZwolleVoor wie: Voor iedereen die zin heeft in een gezellige avond!Toegang: € 7,50 p.p.. Aanmelden:      Noodzakelijk, kan via telefoonnummer 038 4246088 of E-mail
info@intermezzo-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer