Disney on Ice komt naar Zwolle

Zwolle – Je favoriete Disney-momenten komen één voor één tot leven in Feld Entertainment’s Disney On Ice – Worlds of Fantasy. In deze spectaculaire ijsshow nemen Mickey, Minnie, Donald en Goofy het publiek mee op avontuur naar de magische werelden van Cars,Toy Story 3, De Kleine Zeemeermin en Tinkerbell. Van 30 maart tot en met 1 april 2012 is het ijsfeest in de Zwolle IJsselhallen te bewonderen.

Disney On Ice – Worlds of Fantasy brengt, door het spectaculaire schaatswerk, de prachtige decors en belichting een telkens wisselend en adembenemend schouwspel. Middels een explosie van kleur verandert de ijsvloer in de sprookjesachtige elfenwereld van Tinkerbell, waar de elfjes zich voorbereiden op de lente. Om te laten zien hoe klein de elfjes zijn wordt er gebruik gemaakt van speciale props, waardoor de schaatsers en het publiek piepklein lijken. Fluorescerend koraal en klapperende schelpdieren laten Ariëls wereld zien in De Kleine Zeemeermin.

Voor het eerst zijn ook de helden uit Cars op het ijs te zien. De levensgrote Cars karakters werden speciaal ontwikkeld voor Disney On Ice. Het koste 2000 manuren per auto en de auto’s zijn uitgerust met speciaal gemaakte animatronics, inclusief knipperende ogen. Het publiek zal verbaasd staan te kijken naar de Cars want je verwacht niet dat ze zo 'levensecht', zo groot en zo realistisch zijn.De tweede helft van Disney On Ice – Worlds of Fantasy begint met de populaire Disney/Pixar film Toy Story 3. Woody, Jessie, Buzz Lightyear en de rest van de bende laten het publiek delen in de Toy Story belevenis, een wervelend onderdeel van de show.

Disney On Ice – Worlds of Fantasy biedt meer dan ooit tevoren voor elk wat wils,de perfecte combinatie voor de fans van Disney. “Van het eigentijdse gevoel dat Cars en Toy Story 3 oproepen, tot en met het tijdloze karakter van De Kleine Zeemeermin en Tinkerbell, het publiek ziet vier totaal verschillende Disney-werelden tot leven komen," zegt producent Kenneth Feld. "Het resultaat is heel bijzonder en overtreft alles wat verder in de wereld van live familie-entertainment gemaakt wordt..".

Kijk op disneyonice.nl voor meer informatie over de show en op disneyonice.ntk.nl voor directe ticketverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 16,=voor de openingshow tot € 41,50 voor een VIP-ticket.

Artikel delen:

Reageer