Een goed idee? B&W Zwolle doet met je mee!

Zwolle – De gemeente Zwolle organiseert samen met Hanzelab Zwolle, @038picknick en Twiner tijdens de Week van de Verbinding op woensdag 18 april een speciale Verbindingsdag. Burgemeester en wethouders zetten zich binnen teams actief in om drie innovatieve projecten in de stad op weg te helpen. Projecten en ideeën aanmelden kan tot en met 28 maart 2012 via www.weekvandeverbinding.nl/verbinding.

Zwollenaren die op zoek zijn naar creatieve input, aanvullende ideeën of concrete acties kunnen een project  aanmelden via de site. Uit de inzendingen worden drie projecten gekozen waar het college van B&W in samenwerking met de stad mee aan de slag gaat. Alle activiteiten zijn te volgen via social media (Twitter @verbinding #wvdv12).Iedereen kan meedenken en meedoen.

Stadspicknick en TwinerOp verbindingsdag kunnen Zwollenaren ook aanschuiven bij een stadspicknick met het college van B&W georganiseerd door de initiatiefnemers van 7 days of inspiration en @038picknick. ’s Avonds kunnen zij aan tafel met het college van B&W tijdens een Twiner. Meer informatie
Kijk op www.weekvanderverbinding.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer